MoeYo 2 Napisano 24 Sierpnia 2021 Siema, dziś przychodzę na spota a tu taki szajs 2 z 3 roślinek (auto ak47) mają podziurawione liście i "ponadrywane" w jednej to prawie sama łodyga została. Moje przypuszczenia to mało azotu ale najprawdopodobniej że przez ostatnie 2 dni padało i prawie 0 słońca przez 2 tygodnie. No i wielkie sory za jakoś zdjęć wszytko na szybko było @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 24 Sierpnia 2021 @MoeYo one raczej mają za dużo azotu. Liscie ciemno zielone. A tak po za tym nic nie widać. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MoeYo 2 Napisano 24 Sierpnia 2021 (edytowane) @Dobry_Człowiek! Ja nie dodawałem im nawozu od kiedy zaczęły kwitnąć, pozatym było już ciemno na zdjęciu Zdjęcie z przed tygodnia Edytowane 24 Sierpnia 2021 przez MoeYo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzykrzysztof 12 Napisano 24 Sierpnia 2021 raczej obstawiałbym ślimaki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MoeYo 2 Napisano 25 Sierpnia 2021 @Krzykrzysztof czemu by jedna roślinkę zostawiły @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 25 Sierpnia 2021 @MoeYo kapryśne ślimaki 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KryspieK 92 Napisano 25 Sierpnia 2021 Moze ktoś się wjebał na spocika? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MoeYo 2 Napisano 25 Sierpnia 2021 5 godzin temu, KryspieK napisał: Moze ktoś się wjebał na spocika? Zwierzę? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach