tdwfilip 0 Napisano 23 Sierpnia 2021 Sieemanko sprawa wyglada tak znajomy zrobil mi wafle z czekolada i paleniem z tym ze wykonal to tak w skrocie jakies tam maslo i margaryne do pieczenia pomieszał z optymalnie zmielonym paleniem w rondelku i gotował ok 25min pilnujac zeby nie przekraczalo 150 Jak myslicie zadziala chociaz troche ? daloby rade nadrobic jeszcze ten proces w mikrofali np wrzucajac kawalek takiego wafla czy cos @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 23 Sierpnia 2021 Jak nie zadziała to następnym razem dekarboksylacji w piekarniku @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 23 Sierpnia 2021 @tdwfilip zadziała i nie ma co więcej tego podgrzewać pytanie tylko ile kolega suszu użył to stworzenia tych wafli @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tdwfilip 0 Napisano 23 Sierpnia 2021 3 gramy bardzo jakościowego zioła wyhodowanego przez naprawde dobrego growera @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 23 Sierpnia 2021 @tdwfilip no to nic tylko jeść i się cieszyć fazą długą i intensywną Ewentualnie może nie klepać jeżeli kolega z tych 3g zrobić setkę wafli xd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 23 Sierpnia 2021 Taaa, zjedzcie te wafle na 3 osoby albo na dwie i już. Bon voyage. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tdwfilip 0 Napisano 23 Sierpnia 2021 Zjadłem dwa jakieś 2 godziny temu i powiem ze jest trip w chuj jestem po 3 tygodniowym detoxie a to pierwszy raz z edbiles wejscie trochę porównywalne do kwasu moim zdaniem jak i sama bomba tez mocno psychodeliczna tyle ze bez wizuali jak najbardziej na plus polecam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 23 Sierpnia 2021 @tdwfilip spożywane THC jest zdecydowanie mocniejsze w odczuciu i trwa do 5h 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KryspieK 92 Napisano 23 Sierpnia 2021 45 minut temu, onyx napisał: @tdwfilip spożywane THC jest zdecydowanie mocniejsze w odczuciu i trwa do 5h Dla ciekawostki, trwać moze nawet 8h i dłuzej 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 23 Sierpnia 2021 @KryspieK U mnie nalewka green dragon trzyma między 3-5 h, ale to płynne THC i posiadam dość dużą tolerancje. Wszystko w tym wypadku jest zmienne, bo wszystko zahacza o dany organizm, jaki może zareagować indywidualnie, czyli nie poczuć prawie nic, lub stać nad przepaścią, gdy ktoś inny będzie miał tylko banana na twarzy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach