KlausKörner 880 Napisano 5 Września 2021 To pedał jest. Do wyjebania @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 5 Września 2021 @major1993 Ta nie będzie, wyluzuj, zapylona i tyle, klapała będze, jak dojdzie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
major1993 6 Napisano 5 Września 2021 To wkoncu do wyjebania czy nie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ważniak 191 Napisano 5 Września 2021 Ja bym nie wyjebywał. Bardziej się nie zapyli, chyba że są jeszcze jakieś męskie kwiaty. Zapylone odgałęzienie nie rozwija się tak jak niezapylone ale nie zagraża innym, w tak dużej roślinie na pewno znajdą się miejsca gdzie będzie dobre palenie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
major1993 6 Napisano 5 Września 2021 Nie ma męskich kwiatów nie wiem skąd to w ogóle..może gdzieś w okolicy są no nie mam pojęcia. Czyli radzisz zostawić? Bo to chyba jeszcze potrzebuje sporo czasu Aby było dojrzałe?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 426 Napisano 5 Września 2021 @major1993 może ktoś ma spota niedaleko @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
major1993 6 Napisano 10 Września 2021 Byłem dziś i wygląda to tak ,co o tym myślicie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 426 Napisano 10 Września 2021 15 minut temu, major1993 napisał: Byłem dziś i wygląda to tak ,co o tym myślicie? że coś będzie z tego @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
major1993 6 Napisano 10 Września 2021 3 godziny temu, Andi napisał: że coś będzie z tego Zobaczymy ,będę do konca tu z wami więc się na pewno dowiemy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
początkujący 113 Napisano 10 Września 2021 @major1993 jest dobrze teraz tylko patrz żeby plechy nie było i niech puchnie ;) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
major1993 6 Napisano 10 Września 2021 7 minut temu, początkujący napisał: @major1993 jest dobrze teraz tylko patrz żeby plechy nie było i niech puchnie 😉 Kontroluję cały czas ,u mnie jak narazie po 26 stopni słonecznie cały czas @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
początkujący 113 Napisano 10 Września 2021 @major1993 no i gitara teraz ma być ładnie przez jakis czas nad Polskim niebem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
major1993 6 Napisano 10 Września 2021 Oby było ładnie i wam wszystko podochodziło tak jak planowaliscie!! 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach