Marsjann 3 Napisano 21 Sierpnia 2021 (edytowane) Siema poleci ktoś jakiś nawóz? I czego są to niedobory? Edytowane 21 Sierpnia 2021 przez Marsjann @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Luznyyy 72 Napisano 21 Sierpnia 2021 1 godzinę temu, Marsjann napisał: Siema poleci ktoś jakiś nawóz? I czego są to niedobory? Wyglada jak niedobor potasu (K) ale moge sie mylic.. Mogloby byc to tez niedobór azotu , ale w tym przypadku glówny skladnik powietrza ..ktorego jest pelno na zewnatrz, raczej odpada..Wedlug mnie potas lub fosfor. Odzywki to takie kupuje https://www.growtent.pl/product-pol-1228-BIOTABS-Tabletka-Indoor-10szt.html a w tym wypadku juz za pozno bo to na poczatku sie wpycha do doniczki.. Nie wiem niech Ci bardziej zaawansowani koledzy pomoga.. Czekamy.. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 21 Sierpnia 2021 @Marsjann wygląda na to że liście umierają śmiercią naturalną, pilnuj ph jakiś dolomit zastosuj azotu trochę można też i będzie dobrze, tyle że nie widać kwitnienia więc nie jest w sumie dobrze 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marsjann 3 Napisano 21 Sierpnia 2021 @Szym czyli jest szansa żeby ją uratować? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 21 Sierpnia 2021 (edytowane) Nie wymusisz na niej kwitnienia na outdoor Edytowane 21 Sierpnia 2021 przez KlausKörner @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 21 Sierpnia 2021 24 minuty temu, Marsjann napisał: czyli jest szansa żeby ją uratować? z nią nic się złego nie dzieje tylko Ci nie dojdzie jak topów jeszcze nie widać, pokazała chociaż płeć ? (białe włoski) 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marsjann 3 Napisano 21 Sierpnia 2021 @Szym pokazała już płeć 2 godziny temu, Szym napisał: z nią nic się złego nie dzieje tylko Ci nie dojdzie jak topów jeszcze nie widać, pokazała chociaż płeć ? (białe włoski) Czyli nic nie zbiorę z niej? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 21 Sierpnia 2021 Nie zdąży dość ponieważ przyjdą mrozy i wilgoć duża więc plecha zje całego krzaka, jak już krzak stoi to trzymaj go i najwyżej będziesz miał na makumbe albo masło @Marsjann 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KryspieK 92 Napisano 21 Sierpnia 2021 Trzymaj panienke najdłuzej jak się da, zawsze coś tam będzie, ratuj przed pleśnią i zbierz po prostu szybciej. Niestety zaspałeś, ale to nie oznacza, ze zostaniesz z niczym. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marsjann 3 Napisano 21 Sierpnia 2021 @KryspieK @KryspieK @KryspieK 9 godzin temu, Szym napisał: @KryspieK Chyba że przestawię ja w miejsce gdzie krócej jest światło? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 21 Sierpnia 2021 @Marsjann musiałbyś jej zapewnić absolutną ciemność przez 12h wtedy zacznie kwitnąć 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KryspieK 92 Napisano 22 Sierpnia 2021 21 godzin temu, Marsjann napisał: @KryspieK @KryspieK @KryspieK Chyba że przestawię ja w miejsce gdzie krócej jest światło? Tak jak kolega wyzej napisał, MUSISZ zapewnić 12h NIEPRZERWANEJ, CAŁKOWITEJ ciemności, wtedy zakwitnie 😉 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marsjann 3 Napisano 24 Sierpnia 2021 @Szym @Szym @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 24 Sierpnia 2021 @Marsjann nie widać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marsjann 3 Napisano 2 Września 2021 @Szym po tym jak przestawiłem 4 dni i chyba zaczęła kwitnąć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KryspieK 92 Napisano 2 Września 2021 @Marsjann Poczekaj jeszcze chwilę, bo jak narazie nie widać zeby coś się działo. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 2 Września 2021 @Marsjann nadal nie kwitnie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marsjann 3 Napisano 6 Września 2021 @KryspieK już mam nadzieję że zwiędnie bo ktoś mi ją zajebał @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 6 Września 2021 @Marsjann ukradł ktoś ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marsjann 3 Napisano 6 Września 2021 @Tester @Tester @KryspieK @KryspieKniestetytak 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach