tomekgda 1 Napisano 19 Sierpnia 2021 Czy są zapylone i Czy coś z nich będzie? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 19 Sierpnia 2021 @tomekgda z nimi wszystko w porządku nic im nie jest, jeśli pytasz czy herma 🙂 dziewczyna jak się patrzy 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomekgda 1 Napisano 19 Sierpnia 2021 Miałem 3 hermy i myślałem że są zapylona? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 19 Sierpnia 2021 Jest 🎸 gitara A huj wie czy zapylona. Kwitnie i to nie herma. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomekgda 1 Napisano 19 Sierpnia 2021 @onyx pytam czy nie są zapylone? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 19 Sierpnia 2021 @tomekgda ogólnie widzę że wszystko jest ok ale musiałbyś zrobić dokładne zdjęcie topa bez lampy że by móc sprawdzić czy są banany 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomekgda 1 Napisano 19 Sierpnia 2021 Ok Jutro zrobię,a czemu z kilechow idą brązowe włoski? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 19 Sierpnia 2021 @tomekgda kwiatostanu mordo Zdjęcie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 19 Sierpnia 2021 Ogólnie czy ona zapylona czy nie to trzeba by było topa rozkroic najlepiej. Włoski takie co ma to ma mieć. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomekgda 1 Napisano 20 Sierpnia 2021 @onyx @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 20 Sierpnia 2021 @tomekgda wszystko jest git mordo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomekgda 1 Napisano 20 Sierpnia 2021 @onyx dziękli kolego👍👍👍👍 Miałem 3 hybry i myślałem że wszystko ch...j strzelił @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 20 Sierpnia 2021 (edytowane) @tomekgda najwidoczniej do 4 razy sztuka 😂 Edytowane 20 Sierpnia 2021 przez onyx @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomekgda 1 Napisano 20 Sierpnia 2021 @tomekgda Ile jeszcze czasu przewidujesz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 20 Sierpnia 2021 @tomekgda nie wiem ile kwitną ale zaopatrz się w mikroskop kieszonkowy z powiększeniem 60x i nie będziesz musiał ciąć na ślepo 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KryspieK 92 Napisano 20 Sierpnia 2021 49 minut temu, tomekgda napisał: @onyx dziękli kolego👍👍👍👍 Miałem 3 hybry i myślałem że wszystko ch...j strzelił Heh ja za to miałem takiego farta, ze z 5 pestek z jarania tylko 1 herma >.< @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach