sahara 7 Napisano 16 Sierpnia 2021 Witam wszystkich. Mam dwie dziewczyny Amnesia Lemon fast version oraz Early skunk. Byłem przekonany ,że roślinka ,która będzie ściana to Amnesia .Ale po zapachu i liściach ewidentnie dzisiaj stwierdzam,że to Early skunk ,przewaga indyki. Jak to jest możliwe? Połowa trichomów ponad mlecznych,bursztyn gdzieś tam miga,a napisane jest ,że zbiór koniec września , październik.Posadzona na początku czerwca. Muszę dalej czekać ? Co robić ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KryspieK 92 Napisano 16 Sierpnia 2021 No nie no jak są w większości mleczne, to normalnie ścinaj? A juz w ogóle, ze zaraz jej 3 miechy stukną, a to pewnie automat. Wiesz, to właśnie trichomy pokazują dojrzałość roślinki, więc jezeli wychodzi na to, ze juz doszła, to doszła. Kazda czasami moze szybciej, lub później dojść, a informacjami i potencjalnej dacie zbiorów to mozesz sobie mniej więcej liczyć, a nie ze zawsze opierasz się na tym co ktoś powiedział. ok. 80% mlecznych, reszta bursztyn i powinno być zajebiste jaranko 😛 Smacznego! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sahara 7 Napisano 16 Sierpnia 2021 Dzięki za odpowiedź, zapomniałem dodać,że to właśnie nie jest automat.I już właśnie zgłupiałem bo 1,5 miesiąca aż przed tym co orientacyjnie podają to długo prawda ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KryspieK 92 Napisano 16 Sierpnia 2021 To raczej niemozliwy okres >.< Wszystko jest dobrze, sugeruj się swoją roślinką, nie ich terminami i będzie baja 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach