Agor123 1 Napisano 15 Sierpnia 2021 Przychodzę z szybkim pytaniem czy mogę zmieszać ze sobą Plagron Green Sensation+ Hessi SuperVit (krople 10ml). Jeśli nie to co innego mogę dodać do tego plagrona? czy lać go samego 1ml na litr już do samego końca? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 15 Sierpnia 2021 Lej lepiej samego @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Agor123 1 Napisano 15 Sierpnia 2021 Ok, dzięki 😃 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ważniak 191 Napisano 15 Sierpnia 2021 Można używać tych nawozów w Hydro? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 16 Sierpnia 2021 @Ważniak raczej tak @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ważniak 191 Napisano 16 Sierpnia 2021 To na pewno można je mieszać. Z tego co widzę to nawozy typu AB mają osobno azot w formie N wapń w różnych formach w jednym mam nawet K2O w butelce A czyli ten składnik który nie powinien być mieszany w dużym stężeniu z innymi składnikami, dlatego powinien być pierwszy rozrobiony z wodą. Jest taka zasada że silniejszy środek rozrabia się w pierwszej kolejności, PK13/14 używać osobno mówi ulotka, ale jak się miesza to się go pierwszego rozrabia. Ja mieszam, pomijam składnik A. Nie jestem jakimś wyjątkiem. Gdy po zmieszaniu woda zrobi się mętna znaczy że wystąpiła jakaś niekorzystna reakcja i że nie wolno mieszać. Dziwna sprawa, używałem dwa razy Ph up woda zmętniała. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach