Wentyl 218 Napisano 12 Sierpnia 2021 @Zielarka @KlausKörner Fotorelki nie zakładam ale tu mogę update od czasu do czasu wrzucić. Na razie, na wczesnym kwitnieniu bardzo, wygląda tak. Zrobiło mi się jakoś samo 19 szczytów 😁, a co ze wszystkim poniżej to się okaże później. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 12 Sierpnia 2021 Nawozów nie lej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wentyl 218 Napisano 12 Sierpnia 2021 Nie leje, a wręcz zrobiłem flusha teraz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 12 Sierpnia 2021 Ładna. Oby dziewczynka😎 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wentyl 218 Napisano 12 Sierpnia 2021 Oczywiście że dziewczynka. Przecież to klon więc jakby wszystko jasne @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 12 Sierpnia 2021 @Wentyl Ciemne , stopój z nawożeniem, bo przez nadmiar głwnie azotu zahamujesz rozwój, lub nawet je spalisz. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 13 Sierpnia 2021 @Wentyl no widzisz, dlatego ci mówiliśmy o tej fotorelacji. Ja już zapomniałem ,że to klon i w jakim wieku. A jaką lampą swiecisz? Jakie nawozy? Roślina ładna duża, lst chyba było robione? Azotu ma w huj @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 13 Sierpnia 2021 aż czarna prawie 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wentyl 218 Napisano 13 Sierpnia 2021 (edytowane) W szafce miałem inną, ta stała na parapecie i tam lst robiłem. Jak do boxa wsadzałem to taka mizerna była, cieniutka i powyciągana. Podlałem dwa razy z rzędu nawozami, chciałem ją odżywić i trochę przesadziłem. Trochę przerwy miałem z konieczności, boxow się musiałem pozbyć więc musiałem klona na parapet wywalić. Dlatego zrobiłem flusha. Wiem co robić więc nie krzyczę o pomoc, spokojnie. Jeśli o światło chodzi to mam 2x panel z ledama cree 35w czyli razem 70w plus dodatkowe jakieś. Powierzchnia to ok 0,2m2 czyli spokojnie. Nawozy od hesi lub advanced hydroponics if Holland Edytowane 13 Sierpnia 2021 przez Wentyl 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach