pk23 4 Napisano 8 Sierpnia 2021 (edytowane) Witam was wszystkich. To moj pierwszy sezon, chce spróbować i zobaczyc co z tego wyjdzie.. 😁 Prawie wszystko zbudowalem sam, podwojna satysfakcja jezeli wszystko pojdzie dobrze ❤️ Chcę sam probowac i obserwowac co daje lepsze efekty dlatego jedna roślinka auto pojdzie bez treningu na drugiej zrobię lst i na trzeciej cos innego.. Licze na jakies podpowiedzi, wskazówki. Aktualnie są 4 roślinki na różnych etapach kiełek, świeżo wsadzona w doniczke, sadzonka i najstarsza siostra 😁 BOX: 75x75x180 DONICE: 4x12l WENTYLACJA: in- Wentylator kanałowy 150mm 300m3/h z zamontowanym regulatorem obrotów. out-4x kratki passywne OŚWIETLENIE: Lampa własnej produkcji 200w LED full spectrum ZIEMIA: Nie pamietam nazwy ale była o odpowiednim ph, dość bogata, startowa dawka nawozu, włókna kokosowe, nie miała torfu, wymieszałem ją dodatkowo z perlitem. NAWOZY: Zaczynam podawać jednej roślince BIOHUMUS, organiczny nawóz z racji tego ze boje sie zeby im krzywdy nie zrobić a wierze ze sobie poradzą 😁 Edytowane 8 Sierpnia 2021 przez pk23 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 8 Sierpnia 2021 @pk23 zobaczymy jak ta lampa się spisze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pk23 4 Napisano 8 Sierpnia 2021 (edytowane) @Szym Co tydzień będę starał sie dodawać nowe zdjęcia. 11 dni różnicy Ogólnie na poczatku kombinowałem ze światłem startowym i chyba za malo go było bo się łodyga wyciągnęła, mam racje? Edytowane 8 Sierpnia 2021 przez pk23 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 8 Sierpnia 2021 @pk23 powodzenia stary 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 8 Sierpnia 2021 @pk23 powodzenia Ja bym się jeszcze wstrzymała z nawozami 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pk23 4 Napisano 8 Sierpnia 2021 @Zielarka bede stosowal tylko te organiczne i polowe mniejsza dawke dalem czytalem ze gdzies tak od 10 dnia automatom mozna podawac ale to tylko teoria @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pk23 4 Napisano 30 Sierpnia 2021 Troche za pozno ogarnalem siatke.. Poczatek kwitniecia, Jakies sugestie? Warto przekldac to jeszcze pod siatka czy juz zostawic w spokoju? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 30 Sierpnia 2021 Im więcej rozłożysz to więcej światła dojdzie do kwiatów, więc powinno dac lepszy plon @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 31 Sierpnia 2021 @pk23 do drugiego tygodnia flo możesz przekładać pozniej daj juz im kwitnąć. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach