Bastek3212 0 Napisano 28 Lipca 2021 Witam wszystkich to moja pierwsza uprawa i czekam na topiki mam pytanie czy one wogole się pojawia bo mi się wydaje ze nasionka jakieś lewe kupilem;(((😒 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 28 Lipca 2021 @Bastek3212 z fusów nikt ci nie wywróży. Podaj podstawowe informacje. Co to za pestki, ile maja dni, jak uprawiasz etc. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bastek3212 0 Napisano 28 Lipca 2021 Pestki dostałem od kolegi Niemam pojęcia jak to odmiana. Około miesiaca temu posadziłem. Na początku około tydzień stało na parapecie do czasu wykiełkowania. Załatwiłem oto takie lampy i w miarę szybko rośnie ale nie jestem pewny czy one sa dobre do uprawy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 28 Lipca 2021 @Bastek3212 ile godzin świecisz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bastek3212 0 Napisano 28 Lipca 2021 Od 19 do 8 rano @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 28 Lipca 2021 @Bastek3212 zmień na 12/12 i zapewnij im dobre warunki do rozwoju @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bastek3212 0 Napisano 28 Lipca 2021 Tzn? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 28 Lipca 2021 Nie mają wentylacji, ani wystarczającej ilości światła Poczytaj trochę forum bo brakuje ci wiedzy Jest tu pełno poradników dla początkujących @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 28 Lipca 2021 @Bastek3212 NIe stworzyłeś im odpowiednich warunków uprawnych. Rosną, ale w takich warunkach o plony będzie ciężko. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ważniak 191 Napisano 28 Lipca 2021 Żeby roślina zaczęła kwitnąć potrzebuje 12 godzin ciemności na dobę. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 28 Lipca 2021 Ciekawe to. Zmień światło na 12/12 i już. Podlewaj. To wszystko. Masz warunki jakie masz, czas pokaże. 10 tygodni około i pod nóż. Lampy zapewne hujowe do uprawy, warunki też ale coś zbierzesz. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach