KlausKörner 880 Napisano 15 Lipca 2021 Dzień dobry, dobry wieczór. Słuchajcie kochani! Plan jest prosty. Roślina gigant w warunkach indoor, ograniczona oczywiście namiotem i mocą lamp. 100x100 i 2x SANlight 245W Q6W 2gen. Uprawa w glebie,ziemi albo na próbę podejmę się hydroponiki jak mnie ktoś poprowadzi. Wtedy musi ktoś mi wytłumaczyć od A do Z. Nasiona do wyboru dwa. Albo - Kerosene Krash od Dutch passion albo - Gorilla Zkittles od Barney's farm Nie wiem jak wiele czasu trzeba poświęcić takiej roślinie, domyślam się, że nie skończy się na 30 dniowym wegu, chce jednak aby na sto procent była gotowa na święta. Ozdobie ją wtedy bombkami przed scinka😉😝😁 Ktoś ma jakieś pomysły, czy ziemię czy hydro, ile na wegu trzeba to trzymać i ogólnie? Ktoś, coś? Generalnie założenie jest proste. Wychodowac możliwie największą roślinę na powierzchni X. a X to namiot plus swiatlo 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 15 Lipca 2021 @KlausKörner jestem ciekawa jak to wyjdzie Sprzęt już zakupiony? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 15 Lipca 2021 @KlausKörner lubię takie projekty i czekam na dalsze kroki pozdrawiam 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 15 Lipca 2021 Tylko namiot I światło bo za tym absolutnie null, ale to wiadomo przez internet parę dni i w domu. No nasiona jeszcze mam. Trochę odżywek, 50 l ziemi. Do hydro eventl nic nie mam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 15 Lipca 2021 @KlausKörner gdybyś chciał zobaczyć coś się z czym je jeśli chodzi o hydro to jest kurs na YT z hydro od kolesia który się nazywa kogucia łączką I tam jest wszystko od a do z @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 15 Lipca 2021 Spoko dzięki. Yotuby też ogladam😁lubię. Zajrzę tam 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach