sahara 7 Napisano 15 Lipca 2021 (edytowane) Witam, jestem początkujący i tylko wiem tyle co wyczytam. Coś takiego mi wyrasta z łodyg i pod pąkami,naczytałem się,że to hemafrodyta może być? ,takie kulki jakby .W dwóch roślinkach ,różne odmiany fast version coś takiego ....4 tydzień kwietnia ... Edytowane 15 Lipca 2021 przez sahara @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spoja 68 Napisano 15 Lipca 2021 Nie, nie dygaj @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 15 Lipca 2021 @sahara Nie widać jaj, jest ok. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sahara 7 Napisano 15 Lipca 2021 A co to są te pręciki w kształcie banana przy łodygach ,to normalne ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Filozof 38 Napisano 15 Lipca 2021 @sahara cylaxy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sahara 7 Napisano 15 Lipca 2021 Dziękuję za pomoc. Dobrze,że jest to forum bo nie wszystkiego można się dowiedzieć z internetu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach