Tester 1,408 Napisano 23 Stycznia 2019 Wklejajcie tu zdjęcia i opisy waszych potraw @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 22 Kwietnia 2021 (edytowane) Kurczak burger z własnoręcznie robionym pieczywem z dodatkiem sera na wierzchu 😁 Edytowane 22 Kwietnia 2021 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan 79 Napisano 23 Kwietnia 2023 karkóweczka, boczek udka + kilka szaszłyków sezon otwary Marynata : przyprawa do karkówki ( ktora dostałem od ziomka - noname ) przyprawa do żeberek ( kauflandowa ) papryka ostra,chilli, 8 ząbków czosnku + olej "Gryzło" się półtora dnia w lodówce 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bob drzewny 809 Napisano 23 Kwietnia 2023 @Pan nie rób smaka diobleee, bo ostatnio mi wątroba podupadła przez zbyt mocne gastro po kopceniu i muszę teraz chociaż do wakacji ją oczyścić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan 79 Napisano 23 Kwietnia 2023 (edytowane) @Bob drzewny to tofu wcinaj 🙂 Edytowane 23 Kwietnia 2023 przez Pan @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dudasz666 111 Napisano 20 Listopada 2023 Pod mój trunek dobrze mieć zagryzkę. 😁 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 7 Grudnia 2023 @Dudasz666 zajebista wędzarnia uwielbiam takie produkty 🔥🔥🔥 Moze ma ktos ochote? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Resio666 669 Napisano 7 Grudnia 2023 A wędzony Karp ! człowieku morda w 7 niebie cos pysznego 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach