MisterZielskoXD 19 Napisano 10 Lipca 2021 Jak myślicie 4 tygodnie i dojdą ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 10 Lipca 2021 6 tygodni minimum @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MisterZielskoXD 19 Napisano 10 Lipca 2021 @fxxx1337 dzięks 😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chochlit13 7 Napisano 12 Lipca 2021 (edytowane) @MisterZielskoXD ja bym celował w 7-8. Tez myślałem, ze będę mojego za tydzień ścinał ale się przeciągnęło 😂 No i usuwaj stare liście żeby bobki nie złapały pleśni 🙂 Edytowane 12 Lipca 2021 przez Chochlit13 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spoja 68 Napisano 12 Lipca 2021 A co to za strain? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MisterZielskoXD 19 Napisano 12 Lipca 2021 @spoja strain?😬 @Chochlit13 w sumie mam czas więc mogę potrzymać je do 8 tygodni 😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chochlit13 7 Napisano 12 Lipca 2021 @MisterZielskoXD polecam wyposażyć się w mikroskop kieszonkowy z Allegro/amazon i obserwować na bieżąco trichomy :) 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spoja 68 Napisano 12 Lipca 2021 @MisterZielskoXD w sensie że odmiana @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MisterZielskoXD 19 Napisano 12 Lipca 2021 @spoja Ak 47 od bulk seed 😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach