Chochlit13 7 Napisano 8 Lipca 2021 Siemanko, zasadziłem niedawno pierwszego automata. Jest to Watermelon od RQS. Wiem, że jeszcze trochę mu brakuje ale robię się niecierpliwy bo czuje, że będzie petarda. Jesteście w stanie mi powiedzieć ile jeszcze powinien postać do ścinki? Sprawdzałem trychomy pod mikroskopem i jeszcze większość jest przezroczysta ale tak jak wspominałem wyżej - jest to mój pierwszy automat i trochę się boje bo kolejne dni ma padać a stoi na tarasie pod gołym niebem. Pozdro! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 8 Lipca 2021 @Chochlit13 Jeszcze sporo zostało to roślina mniej więcej w środku kwitnienia, tak wizualnie patrząc. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chochlit13 7 Napisano 9 Lipca 2021 @Zielone krainy dzięki za odpowiedź! Myślałem, że jeszcze z tydzień i będę mógł ścinać a tu lipa. Cierpliwość na pewno popłaci! Wrzucę na dniach jakieś foto, w kontakcie! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 9 Lipca 2021 @Chochlit13 Scinać możesz, ale to, co uzyskasz nie będzie dojrzałe, więc efekty będą słabe, a plon marny, więc się nie opłaca. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chochlit13 7 Napisano 9 Lipca 2021 (edytowane) @Zielone krainy myślisz, że mogę jeszcze podlać nawozem? Mam Bloom Booster od RQS i piszą, że można lać do dwóch tygodni przed ścinką. Tak to wygląda dzisiaj. Edytowane 9 Lipca 2021 przez Chochlit13 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 9 Lipca 2021 @Chochlit13 Możesz tobie do kosy zostało znacznie dłużej niż 2 tygodnie. Tylko lej nawozy obserwując rośliny, abyś ich nie popalił. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chochlit13 7 Napisano 9 Lipca 2021 @Zielone krainy wielkie dzięki! Podleje jeszcze pare razy boosterem i poobserwuję. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach