Gokki251 14 Napisano 12 Sierpnia 2021 1 minutę temu, KlausKörner napisał: A co to za odmiana? Szczerze to nie mam pojęcia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 12 Sierpnia 2021 Może też taka odmiana co bardzo długo idzie, mało słonka i taka sytuacja. Na balkon następnym razem weź auto kwitnącą. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gokki251 14 Napisano 12 Sierpnia 2021 1 minutę temu, KlausKörner napisał: Może też taka odmiana co bardzo długo idzie, mało słonka i taka sytuacja. Na balkon następnym razem weź auto kwitnącą. Nasionko znalazłem w paleniu wiec posadziłem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 12 Sierpnia 2021 No to już wiesz jak wygląda cykl wegetacyjny u cannabis. Wiesz co trzeba robić i jak. A w zasadzie to nic nie trzeba robić. Podlewać. Trzymaj ją sobie może coś się zadzieje, może jeszcze ewentualnie zakwitnie, ogólnie zobaczysz co się będzie działo. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gokki251 14 Napisano 12 Sierpnia 2021 A czy to nie oznaka płci @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 12 Sierpnia 2021 @Gokki251 tak żeńska 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gokki251 14 Napisano 12 Sierpnia 2021 Myślicie ze jak by temperatura już spadła do tak 5 stopni i przeniósł bym ja do środka to czy by dojrzała ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KryspieK 92 Napisano 12 Sierpnia 2021 Jak chcesz ją zmusić do kwitnięcia, to musisz jej dać 12h nieprzerwanej ciemności na dobe. Całkowitej ciemności, choćby 1-2lm mogą zakłócić cykl. Najlepiej na noc do jakiejś szafy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gokki251 14 Napisano 27 Sierpnia 2021 Tak wyglada na dzisiejszy dzień 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gokki251 14 Napisano 1 Września 2021 Jak myślicie ile tygodni jej jeszcze trzeba? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glodek18 132 Napisano 1 Września 2021 5 może więcej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gokki251 14 Napisano 4 Września 2021 A możecie mi powiedzieć kiedy będzie wiadomo jaka to odmiana bo niestety nie wiem. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 4 Września 2021 Nikt ci nie powie ale jakaś sativa albo przewaga sativa bo tak sugerują liście. Moim zdaniem to jej zostało z 10 tygodni @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 4 Września 2021 @Gokki251 Ona ma fazę kwitnienia dopiero przed sobą, to co widać to początkowa faza kwitnienia, więc ja bym powiedział, że to co najmniej 2 miesiące przygody, by doszła. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gokki251 14 Napisano 4 Września 2021 Wiem ze pewnie nic z tego nie będzie ale szkoda mi ją wyrzucić 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KryspieK 92 Napisano 4 Września 2021 @Gokki251 Napewno coś będzie! Nie wyrzucaj! 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gokki251 14 Napisano 22 Września 2021 Powoli do przodu 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 22 Września 2021 @Gokki251 Oby nie zabrakło czasu, bo byłoby szkoda. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gokki251 14 Napisano 22 Września 2021 No szkoda co zrobić przecież nie wyrzucę 1 minutę temu, Zielone krainy napisał: @Gokki251 Oby nie zabrakło czasu, bo byłoby szkoda. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 22 Września 2021 @Gokki251 Może warto pomyśleć nad wyjściem awaryjnym, jakby słońca na niebie nie było wystarczająco dużo? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach