Gokki251 14 Napisano 8 Lipca 2021 Witam ze względu ze to moja pierwsza roślina to mam pytanie jaka to odmiana i czy rośnie zdrowo 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 8 Lipca 2021 Nikt ci nie powie jaka to odmiana. Roślina zdrowa, ale ma niedobory azotu i magnezu. Pozdro @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gokki251 14 Napisano 8 Lipca 2021 Możesz doradzi co mam kupić? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 8 Lipca 2021 Masz jakieś nawozy ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gokki251 14 Napisano 8 Lipca 2021 Niestety nie jak to się mówi jestem zielony w tym 😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 8 Lipca 2021 Szkoda, że nie zainteresowałeś się wcześniej, no ale nic, ważne że zdrowa roślina. Gdzie ona stoi ? Poczytaj dział dla początkujących. A co do nawozów: - Terra Grow - Terra Bloom - Biobizz Calmag - Dolomit (na regulację ph) Tyle ci starczy, Grow na weg(fazę wzrostu), Bloom na kwitnienie, Calmag na cały okres życia. Ona w tym momencie potrzebuje Grow i Calmag @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 8 Lipca 2021 To nic jej nie lej. To tylko dwa liście. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 8 Lipca 2021 i podsyp ją ziemią pod samą górę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 8 Lipca 2021 6 minut temu, Gokki251 napisał: Niestety nie jak to się mówi jestem zielony w tym 😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 8 Lipca 2021 @KlausKörner Jak mu wyjebie więcej niedoborów to się chłopak potraci w tym ;D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gokki251 14 Napisano 8 Lipca 2021 Stoi na balkonie cały czas i zaraz chyba ruszę do jakiegoś sklepu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 8 Lipca 2021 Jaką masz ziemię? Jak nie masz nawozów a masz dobrą ziemię to ją przesadź do większej donicy albo ziemi świeżej podsyp bo masz miejsce w donicy. Sezon czy automat? Ładna, indica na pewno @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gokki251 14 Napisano 8 Lipca 2021 No właśnie wybieram się do sklepu po ziemie tylko nie wiem czy kupię odpowiednia odżywkę w ogrodniczym @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 8 Lipca 2021 najlepsza jest dedykowana @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gokki251 14 Napisano 8 Lipca 2021 Zaraz dam znać co kupiłem jeśli coś będzie 10 minut temu, KlausKörner napisał: Jaką masz ziemię? Jak nie masz nawozów a masz dobrą ziemię to ją przesadź do większej donicy albo ziemi świeżej podsyp bo masz miejsce w donicy. Sezon czy automat? Ładna, indica na pewno Nie wiem znalazłem nasionko w paleniu i posadziłem jedyne co zrobiłem to topping @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 8 Lipca 2021 poczytaj o płci roślin @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gokki251 14 Napisano 8 Lipca 2021 Teraz, fxxx1337 napisał: poczytaj o płci roślin Wydaje mi się ze płeć żeńska ale pewności nie mam.Trochę poczytałem o tym 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 8 Lipca 2021 Tam u ciebie płci raczej nie widać. Ile ma dni? Jak nie kwitnie to raczej nie jest to automat, wygląda na 3-4 tygodnie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gokki251 14 Napisano 8 Lipca 2021 4 minuty temu, KlausKörner napisał: Tam u ciebie płci raczej nie widać. Ile ma dni? Jak nie kwitnie to raczej nie jest to automat, wygląda na 3-4 tygodnie? Posadzona pod koniec kwietnia.Tak wyglądała 10 czerwca @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
point.99 239 Napisano 8 Lipca 2021 @Gokki251 czytaj bo to ci dużo pomoże w hodowli 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach