XXL-Skun 57 Napisano 7 Lipca 2021 Witam mam problem bo tak jak na zdjęciu mam żółte liście małej sadzonki 😕 i się przewraca bo ma mało światła ciagle pada @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XXL-Skun 57 Napisano 8 Lipca 2021 Up @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 8 Lipca 2021 @XXL-Skun może za mokro ma @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XXL-Skun 57 Napisano 8 Lipca 2021 @Szym dziś takie coś @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 8 Lipca 2021 A ph masz dobre? A nie przelana? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 8 Lipca 2021 Jeden z problemów to robactwo, a dokładniej wciormastki. Jesli chodzi o żółknące krawędzie liści to nie pomogę. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XXL-Skun 57 Napisano 8 Lipca 2021 @KlausKörner przelana jak nic 😕 emm co mogę zrobić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 8 Lipca 2021 Nic. Ewentualnie przesadzić. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XXL-Skun 57 Napisano 8 Lipca 2021 @KlausKörner wole nie ostatnio miała za sucho to mi się rozwaliła w łapie i wsadziłem do ziemi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 8 Lipca 2021 To przystopuj z podlewaniem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 8 Lipca 2021 @XXL-Skun Przelana i ph najpewniej nie mieści się w granicach 5,5-6,5, bo widać po liściach, że nie przyswaja prawidłowo pierwiastków, a jako, że to młoda roślina to nie mogła tak szybko wyczerpać pokładów nawozów zawartych nawet w uniwersalnej ziemi. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XXL-Skun 57 Napisano 11 Lipca 2021 stan na dzis @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spoja 68 Napisano 11 Lipca 2021 Najważniejsze to nie srac w majty przez kazdy żólty listek, daj jej chwile spokoju, nie podlewaj przez jakis czas i wiecej slonca ofc. Pozniej podlewaj troche mniej lub rzadziej niz dotychczas i powoli wdrażałbym jakies nawozy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach