Brazil Munster 709 Napisano 8 Lipca 2021 Niedoborów nie widać wiec raczej zbędne dawanie nawozów. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NHSTREET 23 Napisano 11 Lipca 2021 Siemandero Dzień 31 Roślinki całkiem dobrze sobie radzą,jak na razie żadnych niedoborów nie widać choć leci dalej sama woda. Temp na stałym poziomie 28/29 22/23 Wilgotność ok.55/65 GSC i CK wporzadku ale na najwyższym NL zaczęły podwijać się liscie.Czy to lampa za nisko za gorąco? Lampa została podniesioną czekamy na efekty😉 Pozdro z fartem 👊 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,397 Napisano 11 Lipca 2021 29 minut temu, NHSTREET napisał: zaczęły podwijać się liscie.Czy to lampa za nisko za gorąco? może wilgotność za niska @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NHSTREET 23 Napisano 11 Lipca 2021 14 minut temu, Tester napisał: może wilgotność za niska Zwrócę na to uwagę 👍 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,943 Napisano 11 Lipca 2021 @NHSTREET niezły gąszcz. Miałem bardzo podobnie, ale aż tak bardzo nie były wywinięte. U mnie pomogło podniesienie lampy ok. 60cm od szczytów. Też mam lampę led na COB. Problem zniknął od razu na drugi dzień po podniesieniu. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NHSTREET 23 Napisano 11 Lipca 2021 4 minuty temu, grolsch3 napisał: @NHSTREET niezły gąszcz. Miałem bardzo podobnie, ale aż tak bardzo nie były wywinięte. U mnie pomogło podniesienie lampy ok. 60cm od szczytów. Też mam lampę led na COB. Problem zniknął od razu na drugi dzień po podniesieniu. Kilka dni wcześniej też były takie oznaki podniesienie lampy pomogło,choć jak tak dalej pójdzie to nie wiem jak to będzie bo pola manewru za dużego to nie ma😉Problem jest tylko na NL, jest najwyższy bo bez LST @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,943 Napisano 11 Lipca 2021 @NHSTREET oj to nie wiem co będzie dalej. Może łamanie Cię czeka 😉ale bardziej doświadczonych trzeba pytać, życzę powodzenia. Ale spoko idą. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NHSTREET 23 Napisano 14 Lipca 2021 (edytowane) Witam 👊👊👊 Dzień 34 Temp.28/29 wilg.60/70 Zrobił się niezły busz 😂 Z dnia na dzień jest tego coraz więcej ,w końcu zaczęło się coś dziać 🤭 GSC. wystartowała z włoskami najszybciej (zdj.3) ale reszta tuż tuż. Dalej sama woda, niedoborów brak👍 CK GSC NL Edytowane 14 Lipca 2021 przez NHSTREET @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 14 Lipca 2021 gitara @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NHSTREET 23 Napisano 17 Lipca 2021 (edytowane) Witam 👊👊👊 Dzien37 Ten:28/29 22/24 Wilg:55/65 Leci sama woda Czy doktor Atomus powinien dołożyć jakiś związek x do wody na tym etapie?😂 Pozdrowki 👊👊👊 Edytowane 17 Lipca 2021 przez NHSTREET @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,397 Napisano 17 Lipca 2021 5 godzin temu, NHSTREET napisał: Czy doktor Atomus powinien dołożyć jakiś związek x do wody na tym etapie? nie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NHSTREET 23 Napisano 20 Lipca 2021 Witam 👊 Dzień 40 Warunki niezmiennie wszystko w normie Dalej sama woda według wskazówek 😉 Ogólnie coraz mniej miejsca w boxie Jaką ilością wody podlewacie na tym etapie tak mniej więcej? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 426 Napisano 20 Lipca 2021 (edytowane) 5 godzin temu, NHSTREET napisał: Jaką ilością wody podlewacie na tym etapie tak mniej więcej? litr na doniczke Edytowane 20 Lipca 2021 przez Andi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,304 Napisano 21 Lipca 2021 Elegancko to wyglada.:)) jak z zapachem ? Ogolnie to dobry busz sie tam robi xD 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NHSTREET 23 Napisano 22 Lipca 2021 @Mr.Green przy otwarciu namiotu wyczuwalne 🤣ale to jeszcze nie to. Ogólnie filtr robi robotę bo na zewnątrz nic a nic👍 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NHSTREET 23 Napisano 23 Lipca 2021 Witam 👊 Dzień 43 Pierwsze schody 🙈 Rośliny ogólnie w dobrej kondycji,nie mniej jednak na NL w wyższych partiach na kilku liściach pojawiły się żółte plamy.Na logikę wychodzi mi niedobór potasu bo kilka lisci zawija się też do wewnątrz. Od początku sama woda z odpowiednim ph Czy należy włączyć coś grow bloom? Chyba że to od światła,bo są dość blisko "oka" troszkę urosły😂 Sprawa druga 😉 Może Się sam już filmuję że coś nie tak ale zauważyłem na kilku moze nastu łodygach zmianę koloru na coś w rodzaju czerwieni 🤷 Czy należy się czymś martwić? Pozdro (przepraszam za jakość zdjęć)👊👊👊 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 864 Napisano 23 Lipca 2021 (edytowane) @NHSTREET pilnuj ph, nie wygląda jak by potrzebowała nawozów Edytowane 23 Lipca 2021 przez Szym @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NHSTREET 23 Napisano 23 Lipca 2021 Hejka👊 Możecie polecić jakiś miernik ph gleby ? W miarę rozsądnej cenie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 23 Lipca 2021 @NHSTREET Adwa AD11 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NHSTREET 23 Napisano 27 Lipca 2021 Hejka Dzień 47 Ostatnie zmiany na liściach ustępują,nowych brak więc szczerze mówiąc nie wiem co było przyczyną🤔 Miernik pH gleby zamówiony dziś przesyłka powinna dotrzeć więc okaże się o co kaman😉 Roślinki rosną rosną rosną 🤭 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach