NHSTREET 23 Napisano 30 Czerwca 2021 3 minuty temu, KlausKörner napisał: Szczyt musi być jak najniżej, przy glebie i dobrze zamocowany. Poprawimy👩🔧 Bałem się żeby nie jebło 😜 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NHSTREET 23 Napisano 2 Lipca 2021 Siemanko Dzień 22 Temp. 28/24 Wilgotność 60/65% Jak na razie dalej sama woda CK i GSC po lst poprawionym 🤣 NL i CK raczej wporzadku GSC się trochę ociąga Pozdro 👊👊👊 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 2 Lipca 2021 Widzisz jak podrosly😁😎? 10-14 dni i zaczną kwitnąć. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NHSTREET 23 Napisano 2 Lipca 2021 Godzinę temu, KlausKörner napisał: Widzisz jak podrosly😁😎? 10-14 dni i zaczną kwitnąć. No to za dwa tygodnie, przy takim wzroście jak do tej pory,myślę że nie będzie dramatu 😉🤣👊 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NHSTREET 23 Napisano 3 Lipca 2021 (edytowane) Siemandero elo 420 Szybki updated dzień 23 CK i GSC ruszyły po lst i nieźle zaczęły się krzaczyc 😉 Oby tak dalej Gsc CK NL Ck Edytowane 3 Lipca 2021 przez NHSTREET 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 426 Napisano 3 Lipca 2021 ładne zdrowe 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 4 Lipca 2021 One jeszcze potroją swoją wysokość więc gitara będzie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NHSTREET 23 Napisano 4 Lipca 2021 2 godziny temu, fxxx1337 napisał: One jeszcze potroją swoją wysokość więc gitara będzie Żeby tylko się w namiocie zmiescily,bo już jeden chce wychodzić🙈 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NHSTREET 23 Napisano 4 Lipca 2021 Dzień 24 Temp.27-28/23-22 Niestety wilgotność spadła do 55% ponieważ musiałem wyciągnąć nawilżacz za dużo miejsca zajmował, ustawiony przy wlocie pasywnym,ale jak widać za dużo nie daje🤣 Czy na obecnym etapie może tak zostać czy kombinować nad podniesieniem wilgotności?🤔 Ogólnie niezły busz się robi 🙈 Pozdro z fartem👊 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NHSTREET 23 Napisano 5 Lipca 2021 Siemanko kolekcjonerzy Dzień 25 Temperatura utrzymuje się na poziomie 27-28/22-23 Wilgotność podskoczyła do 60/68 Dalej leję samą wodę Na NL I CK zauważyłem delikatne podwinięcie liści na brzegach🤔 Wydaję mi się że jest to wina lampy która mogła być za blisko,ponieważ na GSC która jest najniższa problem nie występuje Wszelkie uwagi mile widziane 😉🤣 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NHSTREET 23 Napisano 6 Lipca 2021 Witam Mam takie luźne pytanko, zrobił się niezły gąszcz i te mniejsze kwiatki z dolnych partii dostają zdecydowanie mnie światła,czy jest możliwość żebym kilka większych liści usunął bez szkody dla rośliny?jak to się ma do automatów? Z góry dziękuję 👊 Pozdro z fartem 👊👊👊 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 6 Lipca 2021 (edytowane) @NHSTREET Ogólnie lepiej je odgiąć, ale jak nie masz takiej możliwości to jednorazowe usunięcie 3 liści nie wyrządzi ogromnej szkody Edytowane 6 Lipca 2021 przez Zielarka 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 6 Lipca 2021 Nie obcinaj. Za 3 dni ci się rozciągnie i rozkrzaczy i te liście nie będą już Ci przeszkadzac. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NHSTREET 23 Napisano 6 Lipca 2021 Ok spróbuję poodginac jeśli nic nie da to przytnę z jak najmniejszą szkodą🪓 Dzięki za szybką odpowiedź 👊👊👊 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 6 Lipca 2021 Wiekiem mamy podobne rośliny. Ciekawe kiedy wejdą ci w kwitnienie. Wiekiem mamy podobne rośliny. Ciekawe kiedy wejdą ci w kwitnienie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NHSTREET 23 Napisano 6 Lipca 2021 1 minutę temu, KlausKörner napisał: Wiekiem mamy podobne rośliny. Ciekawe kiedy wejdą ci w kwitnienie. Wiekiem mamy podobne rośliny. Ciekawe kiedy wejdą ci w kwitnienie. Myślę że lada dzień,na NL już się pokazują włoski 🧐 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 6 Lipca 2021 Ja dzisiaj przełączyłem. Będę zaglądał. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NHSTREET 23 Napisano 6 Lipca 2021 1 minutę temu, KlausKörner napisał: Ja dzisiaj przełączyłem. Będę zaglądał. Ale u Ciebie regular? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 6 Lipca 2021 Tak sezony. Feminizowane @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NHSTREET 23 Napisano 8 Lipca 2021 Witam Kolejny upalny dzionek 🥵 Dzień 28 temperatura przez te upały wzrosła do 29/30 23/24 wilgotność 60% Dalej sama woda, rośliny na moje niedoświadczone oko 😅 raczej w porządku Zaczyna się robić niezły kocioł haha,dużo nowych odrostów😆 Mam pytanko co do podlewania: lać dalej samą wodę czy włączyć coś dodatkowego? Pozdrówki 🤘 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach