Zjaranyarab 35 Napisano 27 Czerwca 2021 (edytowane) Wstałem rano a tu takie coś o co chodzi od razu ja podałem jak ja dotykam cała gipka jest wygina sie Edytowane 27 Czerwca 2021 przez Zjaranyarab @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 27 Czerwca 2021 @Zjaranyarab może ją wyszuszyło oby się podniosła @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zjaranyarab 35 Napisano 27 Czerwca 2021 @Tester Podlałem ja właśnie ale wczoraj słonko było i ziemia tez była okej a nic nie wiało w nocy rano wstaje a tu takie coś od raz podlałem miałem gotowa wodę odstana i jak dotykałem łodygę to tak lata prawa lewa lekko ziemi usztywniłem i w nocy podleje znów troszkę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 27 Czerwca 2021 @Zjaranyarab jak pizga mocno słońce to nie lekko a dobrze podlać, żeby nie wysuszało ją tak szybko, słońce potrafi szybko wysuszyć ziemię @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zjaranyarab 35 Napisano 27 Czerwca 2021 No ja wiem jak goroco jest to trzeba podlewać No na noc ziemia była okej 2 minuty temu, Tester napisał: @Zjaranyarab jak pizga mocno słońce to nie lekko a dobrze podlać, żeby nie wysuszało ją tak szybko, słońce potrafi szybko wysuszyć ziemię Do wieczora powinna wstać tak myśle @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 27 Czerwca 2021 To jest ta co poszla 5cm w głąb ziemi? Do jutra jej przejdzie, miałem podobnie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zjaranyarab 35 Napisano 27 Czerwca 2021 5 minut temu, KlausKörner napisał: To jest ta co poszla 5cm w głąb ziemi? Do jutra jej przejdzie, miałem podobnie. Tak ta co poszła głębiej podlałem podlałem wieczorkiem tez leciutko dam i mam nadzieje ze wstanie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Spizgany 18 Napisano 27 Czerwca 2021 co to za donica , ma otwory od spodu ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zjaranyarab 35 Napisano 27 Czerwca 2021 @Spizgany tak posiada 9 sam robiłem nawet dziury @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zjaranyarab 35 Napisano 28 Czerwca 2021 Wstałem dziś dalej łodyga wygięta opadnięta @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 28 Czerwca 2021 Daj zdjecia A w jakich warunkach ona jest? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zjaranyarab 35 Napisano 28 Czerwca 2021 Powoli się podniosła wczoraj tylko jeszcze deczko podlałem rano wstałem leżała ale już wstała podleje dopiero za jutro wieczorem troszkę bo dziś ma być 30stopni @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 28 Czerwca 2021 21 minut temu, Zjaranyarab napisał: podleje dopiero za jutro wieczorem troszkę bo dziś ma być 30stopni no to dzisiaj będziesz musiał podlać jak przypiecze bo znowu padnie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 28 Czerwca 2021 (edytowane) @Zjaranyarab zakryj ją małym, plastykowym pojemnikiem lub spodem od butelki i zraszaj ściany, żeby miała większą wilgotność Edytowane 28 Czerwca 2021 przez Morenn @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 28 Czerwca 2021 3 minuty temu, Morenn napisał: @Zjaranyarab zakryj ją małym, plastykowym pojemnikiem lub spodem od butelki i zraszaj ściany, żeby miała większą wilgotność Tylko kontroluj sprawę i bacznie obserwuj bo u mnie się w takiej butelkowej szklarence pozostawionej w mocnym słońcu ,ugotowała. Zrobiło się tam po prostu za gorąco. Będziesz widział czy np mocno zaparuje. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zjaranyarab 35 Napisano 28 Czerwca 2021 6 minut temu, KlausKörner napisał: Tylko kontroluj sprawę i bacznie obserwuj bo u mnie się w takiej butelkowej szklarence pozostawionej w mocnym słońcu ,ugotowała. Zrobiło się tam po prostu za gorąco. Będziesz widział czy np mocno zaparuje. Ja mam 2zm wiec nie mam jak tego kontrolować jeśli chodzi o ten tydzień 16 minut temu, Tester napisał: no to dzisiaj będziesz musiał podlać jak przypiecze bo znowu padnie Podleje jak wrócę z pracy bo dziś 2zm @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 28 Czerwca 2021 @Zjaranyarab to lepiej jej podlej przed wyjściem do pracy, bo na upał zostanie bez picia. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zjaranyarab 35 Napisano 28 Czerwca 2021 Okej podleje ja o 1 później jak wrócę to o 23 ja podleje troszkę czy na noc już nie lać @KlausKörner @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 28 Czerwca 2021 Jak wrócisz z pracy to zobaczysz czy ma wilgotno, czy wypiła czy nie. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 28 Czerwca 2021 17 minut temu, Zjaranyarab napisał: Ja mam 2zm wiec nie mam jak tego kontrolować jeśli chodzi o ten tydzień To lepiej nie zakładaj @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach