Dududa 1 Napisano 26 Czerwca 2021 Hejo Cos Pecha mam w tym roku. Mialam pestki uszykowane na dzialke to moj maz wyniosl Bo myslal ze to smieci (w husteczce byly) wiec zamowilam kolejne I dluuugo czekalam. W koncu doszly kolejne tydzien temu. Wszystkie 5 wykielkowaly, Sa w doniczkach I jeb... Pogoda sie zepsula. Czy ja moge w brzydka pogode wykladac je do boxa a slonce znowu wyjdzie na kilka dni to wtedy na dwor? Pozdrawiam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 26 Czerwca 2021 46 minut temu, Dududa napisał: Czy ja moge w brzydka pogode wykladac je do boxa a slonce znowu wyjdzie na kilka dni to wtedy na dwor? Pozdrawiam Trochę z tym roboty, ale można. Ważne, żeby w boxie światło świeciło tak samo jak na oucie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majki 223 Napisano 26 Czerwca 2021 @Dududa ja na twoim miejscu pierwsze 2 tygodnie potrzymałbym w boxie a po dwóch tygodniach wyrzucił na out bez względu na pogodę. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brawotv 2 Napisano 26 Czerwca 2021 wsadź do boxa jeśli pogoda się poprawi wystaw na słonce 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach