crack zenon 1 Napisano 21 Czerwca 2021 jest ktos w stanie mi powiedziec czy gandzia rozwija sie w porzadku? nie widac po niej zadnych niedoborow czy uszkodzen? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majki 223 Napisano 21 Czerwca 2021 (edytowane) @crack zenon rozwija się ale raczej dużo z tego nie zgarniesz, na blancika będzie Edytowane 21 Czerwca 2021 przez Majki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crack zenon 1 Napisano 21 Czerwca 2021 @Majki lacznie mam ich dwie sztuki, to po zdjeciu na oko ile moge z tego sciagnac? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majki 223 Napisano 21 Czerwca 2021 O jak dwie sztuki to zmienia postać rzeczy, będziesz miał na 2 blanty 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crack zenon 1 Napisano 21 Czerwca 2021 @Majki ty no ale zalezy z ilu ty blanta krecisz ziomek xd jak ja krece babola to nue ma chuja we wsi wiec pytam bardziej o gramature @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majki 223 Napisano 21 Czerwca 2021 @crack zenon spoko, myśle ze od 1 do 2g suchego z tego będzie jak roślinka dożyje kosy. one po prostu nie maja warunków do tego aby dać ci więcej ziółka. Za małe doniczki i za mało światła mają @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crack zenon 1 Napisano 21 Czerwca 2021 @Majki zawsze cos na ten pierwszy raz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majki 223 Napisano 21 Czerwca 2021 @crack zenon no zawsze to coś małym kosztem, można powiedzieć ze prawie zerowym , będziesz chciał w przyszłości wyciągnąć więcej z krzaka to poczytasz pare poradników kupisz sprzęt i wyciągniesz 40g z jednego @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crack zenon 1 Napisano 21 Czerwca 2021 @Majki no wlasnie nie za bardzo sie chcialem bawic w takie rzeczy poki co ale kiedys kto wie hehe dzięki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 21 Czerwca 2021 pod lampką nocną je trzymasz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majki 223 Napisano 21 Czerwca 2021 @fxxx1337 to chyba parapeciaki 😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 21 Czerwca 2021 @Majki dla mnie to jest nie szanowanie rośliny @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crack zenon 1 Napisano 21 Czerwca 2021 @fxxx1337 kurwa byly przez caly swoj zywot na doslownie ciaglym sloncu za dnia, ale teraz byloby ryzyko przypalenia lisci w taka temperature wiec nie zamierzam ich tam trzymac, a co ty chcesz wiecej od rosliny na parapecie to nie mam pojecia i za chuja nie wiem co rozumiesz przez nieszanowanie rosliny xD @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 21 Czerwca 2021 @crack zenon Jakby byłyby na ciągłym słońcu i miały dobre warunki nie były by patykiem. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 21 Czerwca 2021 (edytowane) @crack zenon trochę blade Masz jeszcze jakiś nawóz oprócz tego biohumusa? Bo podczas kwitnienia potrzeba trochę innych pierwiastków Ale jak to taka uprawa na odpierdol to nawet nie wiem czy jest sens kupić dodatkowy nawóz Edytowane 21 Czerwca 2021 przez Morenn @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach