KlausKörner 880 Napisano 28 Czerwca 2021 Jak to w życiu, bywa różnie, kwadratowo i podłużnie. Ale ty Zenku, ściągasz na siebie dziwaczne dyskusje. A ja bardzo lubię w dziwacznych dyskusjach uczestniczyć. To roślina cała na przerób idzie? Ciekawe czy by dało się zrobić z ziolka chupachupsa? Colowego. Z cbd widziałem lizaki, ale to olewam. Zrobić sie pewnie da, ale tak żeby klepaly? I jak to zrobić? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZenekMartyniukHah 7 Napisano 28 Czerwca 2021 (edytowane) Jedyne co dorzuciłem to Żarówka LED 18W E27 | specjalistyczna | na kwitnienie @KlausKörner mam gdzieś klepanie samo opiekowanie się i patrzenie jak krzaczor rośnie sprawia mi przyjemność! To po pierwsze po 2gie lubię sam z siebie się ponabijać i po troszku jak robią to inni nie ma nic w tym złego.. ale wydawaćby się mogło że prowadzę na takim forum dyskusję z ludźmi ogarniętymi więc OCB? O DOMESTOS? o klepanie w banie? 😕 jestem starym dziadem naszalałem się w życiu nie szukam wrażeń.. nawet gdym chciał to zwyczajnie bym podzwonił Zwyczajnie proszę 😉 o chill .. chętnie zostanę z Wami na dłużej zapewne to nie ostatnia pestka u mnie Jeśli się nie da 😉 to ok znikam pozdro P.S ano bywa w życiu różnie, zresztą jak to fokus nawinął 🙂 klasy pozdro Edytowane 28 Czerwca 2021 przez ZenekMartyniukHah 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach