vifon 1 Napisano 20 Czerwca 2021 Siemka jakie polecacie nasiono i boxy na pierwszą uprawę w swoim życiu? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 20 Czerwca 2021 @vifon a ile chcesz wydać na box? Nasiona polecam sezonowe Np lsd lub acapulco gold z barneya @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 20 Czerwca 2021 Polecam ci jakiś zestawik typu: Na biedaka/skromnego: box 30/30/60~~ewentualnie 30/30/90(żebyś suki nie musiał wyginać30x bo spali lampa szczyty, albo karzeł Opcja już dla pracujących 40x40x120 ewentualnie i lepiej 50x50x120 oświetlenie tylko cfl dla opcji 1, a dla drugiej only LED. Bo hpsy to piekarnik jak chuy nasiona proponuje : Auto big bud/ white russian rosną same i musisz sie postarać żeby zjebać. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vifon 1 Napisano 20 Czerwca 2021 @MałyTopek 70 cm długości 40 cm szerokości i z 60cm wysokości mam tyle miejsca na boxa Jakie nasiono by dało rade by były największe plony @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 21 Czerwca 2021 @KlausKörner Lsd tak, ale Acapulco nie , jest trudniejsza, bardziej wymagająca, lałem jej zazwyczaj inne mieszanki nawozów niż LSD, ale odwdzięcza się większym plonem. Acapulko jest piękne w swej naturze, nie znam jeszcze LSD, bo nie ukrywam, że na ten moment po Acapulco mam obawy, pewnie spróbuje dość delikatnie, by mnie nie wyłączyło, a teraz jestem na połączeniu alko i Purple Haze i jest świetnie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach