xier 0 Napisano 18 Czerwca 2021 Witam grupowiczów co zrobić jeżeli cięcie fim zostanie źle wykonane? i będzie brak zamierzonego efektu po np. tygodniu? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 18 Czerwca 2021 bedzie rosnąć dalej, ale będzie zastopowana troche @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chochlit13 7 Napisano 9 Lipca 2021 @xier ja myślałem, że swój pierwszy FIM zepsułem. krzak przystopował na kilka dni, wyszło jedno piętro z pościnanymi do połowy liśćmi i nagle zaczęły wyrastać nowe szczyty, z jednego zrobiłem cztery. Polecam nawet dla początkujących. Nie bać się i próbować. Jutro porobię zdjęcia i Ci wrzucę bo naprawdę ładnie wyskoczyła 😀 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xier 0 Napisano 11 Lipca 2021 @Chochlit13 czekamy 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
point.99 239 Napisano 11 Lipca 2021 @xier sprawdź sobie moją fotorelacje, robiłem FIM i mi nie wyszedł. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chochlit13 7 Napisano 12 Lipca 2021 @xier siemanko 😀 zapomniałem w ogóle, że napisałem ten komentarz i zapomniałem porobić zdjęć ale wygrzebałem coś na telefonie. Wrzucam 3 foty, widać ewidentne brak głównego szczytu na środku i rozgałęzienia po bokach. Jestem ciekaw co z tego wyjdzie bo też zrobiłem pierwszy raz i na początku myślałem, że kicha. Może jakiś profesjonalista się wypowie 🖖🏻 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 12 Lipca 2021 @Chochlit13 nie widać nic @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chochlit13 7 Napisano 12 Lipca 2021 @Szym nie widzisz na pierwszym dziury na środku i szczytów po bokach? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 12 Lipca 2021 Jedyne co widać to krzaka od góry, powiedzmy, że jest pozbawiony głównego stożka wzrostu, jednak i tak nie widać czy to toping czy fim czy co to jest. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach