doominik 933 Napisano 25 Lipca 2019 Witam wszystkich “rolnikow” jestem calkowicie zielony w temacie uprawy konopii i bede sie wszystego uczyl od poczatku. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Muraszcz 12 Napisano 25 Lipca 2019 @doominik witamy tu lubimy początkujących każdy kiedyś zaczynał @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 25 Lipca 2019 @doominik witamy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 25 Lipca 2019 Na razie mam tylko jedna roslinke w ramach nauki i raczej bede musial Ja od dac koledze do adopcji-nie zdazy skonczyc cyklu zanim wyjade na urlop. od konca wrzesnia zamierzam odpalic boxa 100/200/200 ona pewno bede mial duzo putan @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Podróżnik 15 Napisano 25 Lipca 2019 siemka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 25 Lipca 2019 cześć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach