Gość Napisano 23 Lipca 2021 @XXL-Skun drabinę kup 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XXL-Skun 57 Napisano 23 Lipca 2021 @mleczyk właśnie powiem ci ze mam problem z zobaczeniem szczytu xD @XXL-Skun stojąc na palcach i telefon na maxa do góry dodam ze roślinka rośnie w dole na 20 cm xD @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XXL-Skun 57 Napisano 7 Sierpnia 2021 Dzień 84 a Gdzie moje kwiatki ??? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 7 Sierpnia 2021 26 minut temu, XXL-Skun napisał: Dzień 84 a Gdzie moje kwiatki ??? nie ma @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XXL-Skun 57 Napisano 7 Sierpnia 2021 @Andi a ile na oko @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 7 Sierpnia 2021 1 minutę temu, XXL-Skun napisał: a ile na oko co zacznie kwitnąć? nie wiadomo co to za gen się trafił, ale ta roślina zapewne nie dojdzie, ona płeć chociaż pokazała ? widzisz tam jakiś włosek biały? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XXL-Skun 57 Napisano 7 Sierpnia 2021 @Andi zobacz temat cały tam jest chyba wszystko @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 7 Sierpnia 2021 @XXL-Skun chyba nie pokazała płci @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 7 Sierpnia 2021 @Andi @XXL-Skun nie pokazała jeszcze płci, co to za krzak że w 80 dni nie przeszedł na kwitnienie xD @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XXL-Skun 57 Napisano 7 Sierpnia 2021 @onyx To co nic nie będzie z niej xd ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 7 Sierpnia 2021 @XXL-Skun no generalnie trzymaj, może coś z tego będzie xd zawsze to na makubke będzie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XXL-Skun 57 Napisano 7 Sierpnia 2021 @onyx Smutne to @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 7 Sierpnia 2021 @XXL-Skun niestety znam to uczucie bycia zrobionym w konia z pestką tylko że ja mam indoor a twoja jest outdoor @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XXL-Skun 57 Napisano 7 Sierpnia 2021 @onyx ehggg będziesz mi udzielał porad co do odzyskania lub zrobienia z tego czegoś jak wyjdzie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XXL-Skun 57 Napisano 11 Sierpnia 2021 (edytowane) 88dzien czy to już zaczyna cokolwiek czy mieć już ją w dupie ? Edytowane 11 Sierpnia 2021 przez XXL-Skun @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 11 Sierpnia 2021 @XXL-Skun płeć tylko pokazała, zobaczy się czy zacznie kwitnąć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XXL-Skun 57 Napisano 11 Sierpnia 2021 @Andi a ogólnie mogę się na coś nastawiać ? 😞 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 11 Sierpnia 2021 @XXL-Skun popcorn 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 11 Sierpnia 2021 @XXL-Skun szkoda, bo spory krzak. Zawsze możesz zrobić makumbe lub masło @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XXL-Skun 57 Napisano 12 Sierpnia 2021 @Zielarka czyli mam się nie nastawiać na palenie ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach