Growmix 103 Napisano 13 Czerwca 2021 Siema czy waszym zdaniem z roslinka jest wszystko ok? Jest to sezonowka i wydaje mi się że liście robią się coraz bardziej żółte ostatnie kilka dni dużo deszczu dzięki i pozdro @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kozak 38 Napisano 13 Czerwca 2021 @Growmix dolomitem podsyp zapobiegawczo i azotu można dać trochę, jest dobra, większe liście i tak uschną @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growmix 103 Napisano 13 Czerwca 2021 @Kozak spoko dzięki i tak zrobię. tylko u mnie ostatnie tydzień czasu codziennie deszcze praktycznie i teraz nie wiem czy ja podlać jeszcze litrem wody z połową dawki nawozu canna vega czy narazie odpuścić pozdro @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 13 Czerwca 2021 @Growmix azofoską podsyp @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach