daniel oleksiej 3 Napisano 25 Lipca 2019 mogę ja podsypac po same liscie ? i drugie pytanie czy te 1 listki ktore jako pierwsze sie pokazaly moge zakryć? Daje zdjecie drugiej roslinki ktora ma sie dobrze.lecz tez wolno rośnie , @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 228 Napisano 25 Lipca 2019 @daniel oleksiej możesz pod same liście te okrągłe i je zakryć, ta ziemia to jest ogrodnicza nowa ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
daniel oleksiej 3 Napisano 25 Lipca 2019 @Kibic nowa ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Golota 8 Napisano 25 Lipca 2019 @daniel oleksiej podsypuj podlewaj i obserwuj no i słońce potrzebne @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
daniel oleksiej 3 Napisano 26 Lipca 2019 Dzisiaj wziąłem.wiaderko w reke a roslinka sie połoŻyła chyba serio przelalem ją @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,397 Napisano 26 Lipca 2019 @daniel oleksiej a do tej roślinki ma dostęp np twoja matka? bo może domestosem jakimś została potraktowana ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
daniel oleksiej 3 Napisano 26 Lipca 2019 @Tester Ona nawet nie wie o nich więc luzik ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
daniel oleksiej 3 Napisano 26 Lipca 2019 Na noc teraz świece wyglada to tak , troche słabo profesjonalne ale brak funduszu na lampe itd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 426 Napisano 26 Lipca 2019 (edytowane) @daniel oleksiej ta po lewej stronie lekko wyciągnięta się wydaje, lampa też nie wiem czy dobra ta odmiana co masz nie wiadomo czy ci dojdzie Edytowane 26 Lipca 2019 przez Andi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
daniel oleksiej 3 Napisano 27 Lipca 2019 @Andi Zobaczymy co z tego będzie ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 864 Napisano 27 Lipca 2019 @daniel oleksiej w razie czego klep boksa 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach