daniel oleksiej 3 Napisano 24 Lipca 2019 Siemka te 2 roslinki mają ponad 2 tyg wydaje mi sie ze powinny byc już dużo większe , nie dawałem zadnego nawozu ciągle tylko woda , w dzien wystawiam je na dwór na noc chowam do domku czy ich wzrot jest prawidłowy pomóżcie nasiona zostały wydobyte ze sztuk ktore miałem.na sell i postanowiłem posadzić nie wiem co to za odmiana ale wolno rosnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,397 Napisano 24 Lipca 2019 @daniel oleksiej kolor liści wydaje się ok, jednak faktycznie na dwa tygodnie to trochę mała, coś ją musiało spowolnić albo jakieś lipne geny, bo nasiono niewiadomego pochodzenia, obserwuj ją czy będą przyrosty na dniach, wydaje mi się że powinna rosnąć już szybciej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cedzik 23 Napisano 24 Lipca 2019 małe jak na dwa tygodnie,@daniel oleksiej masz zamiar prowadzić fotorelke ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
daniel oleksiej 3 Napisano 25 Lipca 2019 @Cedzik oczywiście bede prowadził ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
daniel oleksiej 3 Napisano 25 Lipca 2019 @Tester Też wydaje mi sie ze nie usycha ni nic to oczka w głowie Dzien po dniu widać.jak wzrasta lecz to nie to co byc powinno , Dzieki za odpowiedź @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,397 Napisano 25 Lipca 2019 @daniel oleksiej powinna odrobić straty tylko ciekawe czy to automat czy co @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cedzik 23 Napisano 25 Lipca 2019 Będziemy kibicować @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
daniel oleksiej 3 Napisano 25 Lipca 2019 Jedynie wiem ze bylo na terenie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 426 Napisano 25 Lipca 2019 @daniel oleksiej na outdoorze ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
daniel oleksiej 3 Napisano 25 Lipca 2019 Panowie co sie dzieje dzis stała na słońcu i tak zareagowała a druga stała obok i jest w porządku co tu jest grane @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,397 Napisano 25 Lipca 2019 @daniel oleksiej ziemia była wilgotna? bo wygląda jak przesuszenie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Podróżnik 15 Napisano 25 Lipca 2019 przesuszyłeś ją chyba ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Podróżnik 15 Napisano 25 Lipca 2019 wiaderko z ziemią też powinno być zapełnione całe @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
daniel oleksiej 3 Napisano 25 Lipca 2019 Jest wilgotna wczoraj dostala duża dawkę wody wiec nie wiem co jej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,397 Napisano 25 Lipca 2019 @daniel oleksiej tu są 4 możliwość albo za mokro, albo za sucho, albo jakieś felerne nasiono masz, bo ziemię nową zastosowałeś ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Muraszcz 12 Napisano 25 Lipca 2019 ziemia na zdjęciu wydaje się sucha, nie wiem ile jej tam w wiadrze jest ale całkiem możliwe że przesuszyłeś ją, duże rośliny po 2 metry w wiadrze 50l z dodanym hydrożelem po jednym dniu upałów potrafią dawać oznaki braku wody, jak ostro świeciło słońce to całkiem możliwe że wody brakowało twojej roślince, taka roślina ma mały system korzeniowy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
daniel oleksiej 3 Napisano 25 Lipca 2019 @Tester od samego kiełka jest w tej ziemi wkladam palec i czuje ze. Jest mokro wiec przesuszenie odpada skoro wczoraj dostała wode co prawda byla dzis na balkonie dość wysoko więc słonko bylo mocne odstawilem ja na parapet w pokoju zobaczymy co bedzie po powrocie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
daniel oleksiej 3 Napisano 25 Lipca 2019 (edytowane) @Muraszcz staram sie podlewac w kolo łodygi czy to błąd ? Myslisz ze powinienem ją przelać przestać na pare dni podlewać Edytowane 25 Lipca 2019 przez daniel oleksiej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gumiś 15 Napisano 25 Lipca 2019 @daniel oleksiej podlewasz normalnie koło łodygi, w tym wiadrze mało ziemi dałeś, albo przesuszyłeś albo za dużo wody, albo ziemia jakaś lipna, ale nie panikuj te mniejsze listki zdrowo wyglądają, przez to wiadro że tak ziemi mało nasypane nie wiem czy dobrze słońce do niej dochodzi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Muraszcz 12 Napisano 25 Lipca 2019 @daniel oleksiej normalnie wokół łodygi w ziemie się podlewa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach