Bobuilder 1 Napisano 8 Czerwca 2021 Pytanie do tych co się znają. Podcina się czy nie podcina? Liście powoli zmieniają kolor na żółtawy. Znajomy z Węgier coś napomniał że można ściąć "koronę" żeby topy, na gałęziach się szybciej rozwijały. Osobiście nie wierzę w tą teorie. Ja generalnie się dopiero uczę i co człowiek to opinia. Jestem ciekawy waszego zdania. Jeśli trzeba więcej zdjęć zamieszczę w odpowiedzi do komentarzy jeśli jakieś się pojawią. Dziękuję za wyrozumiałość. Wychodzę z założenia że człowiek uczy się na błędach i kolejne krzewy będą tylko większe i lepsze! ❤️ BTW co chodzi o zapach jest mocno cytrusowy i nie był tak intensywny jak teraz. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 8 Czerwca 2021 (edytowane) @Bobuilder Niczego nie tnij, tu nie ma czego ciąć, tnie się by odsłonić szczyty, a ty nie masz gęstwiny, wszystko jest odsłonięte.Na treningi typu topping czy FIM jest za późno, bo roślina jest w fazie kwitnienia, a nie na wegu. Edytowane 8 Czerwca 2021 przez Zielone krainy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 8 Czerwca 2021 moja rosnie bez szczytu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bobuilder 1 Napisano 8 Czerwca 2021 @Zielone krainy to ile teraz czekasz na zbiory? Czego wypratrywać że już gotowa do ścięcia? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 8 Czerwca 2021 @Bobuilder Po trichomach, kup mikroskop kieszonkowy z powiększeniem 60X i sprawdzaj trichomy po ich barwie stwierdza się gotowość do ścinki. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bobuilder 1 Napisano 9 Czerwca 2021 @Zielone krainy zamówione! Czy mógłbyś coś więcej o kolorach powiedzieć? Czy po prostu podsyłać zdjęcia? Jestem szczerze zielony w temacie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 9 Czerwca 2021 @Bobuilder Tutaj masz przedstawione: Możesz też wstawiać zdjęcia i pytać. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bobuilder 1 Napisano 9 Czerwca 2021 Jutro powinna być lupa będę sprawdzał. Na ten moment na zdjęciu z telefonu przy max zoom prezentuje się tak: @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 9 Czerwca 2021 (edytowane) @Bobuilder Tu za wiele nie da się stwierdzić, bo zdjęcie, jak chodzi o trichomy nie jest ostre i wyraźne, ale prawdopodobnie jest mieszanka mlecznych i przeźroczystych. Edytowane 9 Czerwca 2021 przez Zielone krainy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bobuilder 1 Napisano 9 Czerwca 2021 @Zielone krainy jutro postaram się o lepsze jak dojdzie lupa być może się uda ❤️ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 9 Czerwca 2021 @Bobuilder Spoko ziomku. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bobuilder 1 Napisano 11 Czerwca 2021 @Zielone krainy @Zielone krainy Nie udało mi się zrobić lepszych zdjęć 😔 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 11 Czerwca 2021 @Bobuilder Z tych zdjęć to jak dla mnie mieszanka z przewagą mleka, ale jeszcze przeźroczyste też są , a bursztynu nie widać, więc ja bym z kosą poczekał. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bobuilder 1 Napisano 11 Czerwca 2021 @Zielone krainy no czekam czekam bo topy wciąż rosną ❤️ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach