Jak żyć dalej 0 Napisano 7 Czerwca 2021 Witam Wszystkich !! 🙂 Jest to moje pierwsze forum na którym jestem zarejestrowany 🙂 Lubię naturę i zwierzęta 🙂 Interesuje się chemią i akwarystyką 🙂 Urzywam VPN i lubię pograć na ps4 🙂 Z zawodu kucharz nie cukiernik ale ciasteczka chetnie zrobię 🙂 Zielony na giełdzie BTC ale coś tam się działało dla siebie 🙂 Mam nadzieję się dużo nauczyć i posadzić drzewo bo dom już mam 🙂 Witam Wszystkich 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 7 Czerwca 2021 @Jak żyć dalej siemka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 7 Czerwca 2021 @Jak żyć dalej witamy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KryspieK 92 Napisano 7 Czerwca 2021 Heeeja @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 7 Czerwca 2021 @Jak żyć dalej elo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majki 223 Napisano 7 Czerwca 2021 @Jak żyć dalej witam i życzę miłej zabawy w sadzeniu drzewa😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 8 Czerwca 2021 ✋ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dzielnicowy 158 Napisano 8 Czerwca 2021 Cze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach