Jakdjsji838383 1 Napisano 4 Czerwca 2021 Czesc, mam pytanie około 2 tyg temu przestawiłem moja roślinę na 12/12 wyciąga się i nie wiem czy wchodzi w fazę kwitnienia bo dalej wypuszcza nowe liście i włosków nie widać, poczekać jeszcze ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KryspieK 92 Napisano 4 Czerwca 2021 W sumie to się podpinam, 10 dni po przełączeniu, a nadal nic nie widzę. Warunki odpowiednie, oświetlenie też, woda na zmianę z Florovitem, ph odpowiednie, rośliny są zdrowiutkie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 4 Czerwca 2021 no trzeba czekać, roślina się musi przestawić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KryspieK 92 Napisano 4 Czerwca 2021 @fxxx1337 No to poczekamy 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 4 Czerwca 2021 @Jakdjsji838383 To na pewno fotoperiod? Nie wiadać prefolwerów, a po 2 tygodniach od przełączenia powinny być widoczne. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jakdjsji838383 1 Napisano 4 Czerwca 2021 @Zielone krainy napewno, jeszcze raz się dziś przyjąłem i widać malusielkie włoski wychodzą @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dzielnicowy 158 Napisano 4 Czerwca 2021 @KryspieK mój g13 kiedyś zaczął kwitnąć po 23 dniach od przełączenia 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 4 Czerwca 2021 @Jakdjsji838383 Jak widać to kwitnie, na zdjęciu ja ich nie widzę, ale zdjęcie nie musi być miarodajne. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dzielnicowy 158 Napisano 4 Czerwca 2021 23 minuty temu, Zielone krainy napisał: @Jakdjsji838383 To na pewno fotoperiod? Nie wiadać prefolwerów, a po 2 tygodniach od przełączenia powinny być widoczne. Dziwne to pytanie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 4 Czerwca 2021 @Dzielnicowy Co dziwnego? Mógłby mieć auto i sądzić, że przyśpieszy kwitnienie przełączając na 12/12, a nie przyśpieszy, bo w tym wypadku zakwitnie kiedy on tego chce, niezależnie od tego ile się mu świeci. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dzielnicowy 158 Napisano 4 Czerwca 2021 @Zielone krainy no w sumie masz racje, znam takie przypadki gdzie ludzie nie sprawdzili nawet co maja za pestki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach