Annigmato 83 Napisano 1 Czerwca 2021 @Uznany ekspert rozmowa tyczy się tego Godzinę temu, Uznany ekspert napisał: @Skunks69 30x30 to nie jest nawet optymalne na jedną rośline a co dopiero cztery...Jeśli już koniecznie chcesz tam coś upchać to ekstremalny supercropping,ale czy ten cały cyrk wart jest 5-10g... ty się czepiasz powierzchni @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skunks69 0 Napisano 1 Czerwca 2021 oczywiście 30x30 jest na tę chwilę, na dniach przygotuję panienkom wiekszą powierzchnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 1 Czerwca 2021 @Zielone krainy dostał znany prowokator 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 1 Czerwca 2021 @Skunks69 30x30 licz na jedna @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skunks69 0 Napisano 1 Czerwca 2021 dobrze dziękuję za odpowiedzi. a co robić żeby zminimalizować rozmiar rośliny i przy tym nie stracic na zbiorze? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 1 Czerwca 2021 @Tester Wiedziałem, że jego przygoda na tym forum nie potrwa długo i dobrze:) W pełni popieram. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 1 Czerwca 2021 @Skunks69 weź posadź jakieś sezony i daj im krótkiego wega @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skunks69 0 Napisano 1 Czerwca 2021 @Annigmato jakie sezony? ja mam ziarenka z suszu cbd XD i jeszcze pytanie. czy z kwitnieniem jest tak że w dowolnej chwili wegetacji mogę wbić je w tryb kwitnienia zmieniając po prostu światło na 12/12? czy jak to jest @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 1 Czerwca 2021 (edytowane) @Skunks69 Jak pytasz o wysokość to LST i super croping. Ewentualnie sadzenie w odpowiednio mniejszej donicy, jaka nie pozwoli systemowi korzeniowemu na to, aby się zbytnio mocno rozrosnął, jak mowa o auto, a jak to fotoperiod to dać w miarę krótki weg. Edytowane 1 Czerwca 2021 przez Zielone krainy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Skunks69 0 Napisano 1 Czerwca 2021 5 minut temu, Zielone krainy napisał: @Skunks69 Jak pytasz o wysokość to LST i super croping. Ewentualnie sadzenie w odpowiednio mniejszej donicy, jaka nie pozwoli systemowi korzeniowemu na to, aby się zbytnio mocno rozrosnął, jak mowa o auto, a jak to fotoperiod to dać w miarę krótki weg. czyli fotoperiod jest każda oprócz automatu? bo ja żadnego automatu nie mam. Jak i kiedy prowadzić w kwitnienie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 1 Czerwca 2021 @Skunks69 zmieniasz tryb naświetlania z 18/6 na 12/12 i wprowadzasz ja w kwitnienie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 1 Czerwca 2021 @Skunks69 Tak jak napisał ci ziomek. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach