Jakdjsji838383 1 Napisano 31 Maja 2021 Cześć mam problem bo jak narazie wszystko dobrze rosło ale jedna z roślin zaczęła się zginąć właśnie w tym problem bo łodyga jest gruba ale górna część jest trochę Łękawa wiatrach działa ale już roślina jest za cierpka żeby ją ruszał przywiązałem ja wykałaczką i linka czy zrośnie się ? I będzie łodyga wytrzymała czy muszę coś innego zrobić ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 31 Maja 2021 @Jakdjsji838383 chyba za dużo nawozów zobacz jakie ciemne liście azotu dużo co tam Jej podajesz jakieś info na temat boxa ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majki 223 Napisano 31 Maja 2021 @Jakdjsji838383 Już sam nie wiem czy zdjęcia zrobione w ujowym świetle czy ona po prostu ma tyle azotu i taka ciemna jest @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jakdjsji838383 1 Napisano 31 Maja 2021 @Majki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majki 223 Napisano 31 Maja 2021 @Jakdjsji838383 łodyga wyglada na grubą, napisz może więcej info na temat rosliny, jakiś trening robiłeś? Jakie warunki, czym lejesz. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jakdjsji838383 1 Napisano 31 Maja 2021 @Majki leje co 2 podlewanie 3ml bio grow bio heaven i 1ml top max łodyga gruba ale górna część się wygina a że gruba to ciężka i wiatrak nie ma jej jak kołysać żeby mocniejsza byla @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 31 Maja 2021 (edytowane) 12 minut temu, Jakdjsji838383 napisał: @Majki leje co 2 podlewanie 3ml bio grow bio heaven i 1ml top max łodyga gruba ale górna część się wygina a że gruba to ciężka i wiatrak nie ma jej jak kołysać żeby mocniejsza byla Odpal internet i poczytaj trochę, chociażby o nawozach, które używasz Nie lej nawozów jak nie widzisz niedoborów, a przede wszystkim nie lej top maxa, bo twoja roślina nawet nie kwitnie Co ty tam masz za światło? Edytowane 31 Maja 2021 przez Morenn @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jakdjsji838383 1 Napisano 31 Maja 2021 @Morenn clf 250w potem idzie hps 400w @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jakdjsji838383 1 Napisano 2 Czerwca 2021 Roślina już podrosła i znowu opadł szczyt co robić ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dzielnicowy 158 Napisano 2 Czerwca 2021 Najpierw przyłóż się do opisania problemu, zdjęcie wyglada jakby robili je za czasów Kwaśniewskiego. Na spokojnie w dobrym świetle wtedy pomożemy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 2 Czerwca 2021 (edytowane) @Jakdjsji838383 mam nadzieje, ze używasz tego wentylatora do mieszania powietrza w boxie, a nie jako wentylacje Edytowane 2 Czerwca 2021 przez Morenn @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jakdjsji838383 1 Napisano 2 Czerwca 2021 @Morenn bardziej do chłodzenia boxa, z tyłu mam 2 duże wiatraki 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KryspieK 92 Napisano 3 Czerwca 2021 Jednej z moich też tak szczyt opadał, w sumie olałem to, "zbliżyłem" ją troszkę do światła i się sama wyrównała 😛 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach