Dybson 0 Napisano 30 Maja 2021 Witam chciałbym się dowiedzieć jakie doniczki na 4 tygodnie vega indoor na automaty. Czy doniczka 15x15x20 noże być jest wąska ale głęboka? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 30 Maja 2021 @Dybson na automaty 11 litrow doniczki. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 30 Maja 2021 @Dybson przy wąskich oszacuj wysokość boxa bo jak roślina będzie miała metr to dolicz do tego jeszcze wysokość doniczki czyli np to będzie 125 cm . W zależności rodzaju lampy szczyty mogą być w określonej odległości od światła żeby nie spaliło ale jak masz stodole 3 m to hulaj dusza @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dybson 0 Napisano 30 Maja 2021 Ziomeczki chyba mnie nie zrozumieliście ja chce zrobić tylko wegetację 4 tygodnie i chce się dowiedzieć jakie doniczki moge dać , zależy mi żeby były jak najmniejsze ale żeby były odpowiednie na 4 tygodnie pozniej przesadzka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 30 Maja 2021 @Dybson to po co tak robić, daj 11l i tyle @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dantes205 69 Napisano 30 Maja 2021 12 minut temu, Dybson napisał: Ziomeczki chyba mnie nie zrozumieliście ja chce zrobić tylko wegetację 4 tygodnie i chce się dowiedzieć jakie doniczki moge dać , zależy mi żeby były jak najmniejsze ale żeby były odpowiednie na 4 tygodnie pozniej przesadzka Gdzie chcesz je przesadzic, na outa? W 4 tygodnie automat Ci moze zakwitnac @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dybson 0 Napisano 30 Maja 2021 Chodzi o to ze mało miejsca max doniczka to 15x15 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 30 Maja 2021 @Dybson przecież ona bedzie miała około 2 litrow i to jest za małe. A automatach ty nie decydujesz o czasie wegetacji. Do tych 4 tygodni to raczej juz będzie kwitło. I na auto optymalna to 11 litrów a nie 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 30 Maja 2021 @Dybson jakie masz wymiary boxa? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach