mirecki 755 Napisano 28 Maja 2021 Cześć. Stosował ktoś z Was może ropę jako środek odstraszający zwierzynę? Ropa do butelki, kilka dziur i szmata w środku @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 28 Maja 2021 (edytowane) @mirecki coś słyszałem, można też anti-bissan to i to zawsze zwiększa szanse Edytowane 28 Maja 2021 przez Szym @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dantes205 69 Napisano 28 Maja 2021 Najprostszym i najskuteczniejszym sposobem na odstraszanie zwierzyny sa ludzkie wlosy. Stosowalismy je kiedys, jak nam dziki zaoraly boisko pilkarskie. Zakopalismy wlosy pod murawa i problem zniknal. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 28 Maja 2021 @Szym jeśli chodzi o takie połączenie to słyszałem o nim i być może będę go stosować @dantes205 jesteś w stanie mi powiedzieć jak długo ten zapach się utrzymuje? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dantes205 69 Napisano 28 Maja 2021 @mirecki nam starczylo od kwietnia do pazdziernika, co jakis czas dosypywalismy wlosow (okolo 1 raz na miesiac). @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 28 Maja 2021 @dantes205 duże ilości tego było? Najpierw zakopaliscie a później co jakiś czas posypywaliscie miejsce czy znowu zakopaliscie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dantes205 69 Napisano 28 Maja 2021 @mirecki wlasciwie, to nie zakopalismy, tylko podwazylismy trawe i pod nia dalismy wlosy. Wlosy mielismy od fryzjera, jeden worek na smieci 35 l, ale to bylo boisko pilkarskie, czyli prawdopodobnie wiekszy obszar niz ten, na ktorym ty bedziesz sadzil. Musisz z tymi wlosami wykombinowac tak, zeby nie byly za gleboko w ziemi, ale zeby wiatr ich nie rozdmuchal. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach