Cedzik 23 Napisano 23 Lipca 2019 (edytowane) Braliście kiedyś jakiś chemię? typu feta, koka ? ja tylko mefedron próbowałem, ale nie polecam chemii najlepsza natura Edytowane 23 Lipca 2019 przez Cedzik @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 23 Lipca 2019 Koke brałem kilka razy nie polecam tego ścierwa bo uzależnia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 23 Lipca 2019 Jakieś dopały paliłem nic po za tym wole naturalny haj @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Podróżnik 15 Napisano 23 Lipca 2019 fete się próbowało nie mówię że nie ale nie ćpałem nałogowo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gumiś 15 Napisano 23 Lipca 2019 Ja tam ścierwa nie ruszam, nigdy nie brałem nic chemicznego @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sanczo 35 Napisano 23 Lipca 2019 oj brało się brało koka feta tabsy ale dawno byłem uzależniony od fety ale wyszłem z tego @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Borówa 15 Napisano 23 Lipca 2019 nic nie brałem nigdy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Filozof 38 Napisano 23 Lipca 2019 tylko cannabis @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 23 Lipca 2019 JA nie brałem nigdy i nie zamierzam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cedzik 23 Napisano 23 Lipca 2019 dopki się jakieś brało i to wszystko @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patrick 22 Napisano 23 Lipca 2019 @Cedzik dopalacze czyli ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cedzik 23 Napisano 23 Lipca 2019 @Patrick tak dopalacze, ale nie polecam syf i tyle @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fan BMW 11 Napisano 23 Lipca 2019 ja tam 2 razy fete brałem ale to wkręca więc nie polecam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Golota 8 Napisano 23 Lipca 2019 brałem koke pół roku dawno dawno temu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pudzian 4 Napisano 23 Lipca 2019 ja tam nie polecam ćpania chemii chociaż sam swego czasu fete zarzucałem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Muraszcz 12 Napisano 23 Lipca 2019 nie brałem bo nie potrzeba mi tego wole naturalne jaranie które w odpowiednich dawkach jest zdrowe @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kozak 38 Napisano 23 Lipca 2019 brałem jedynie raz mefedron na drugi dzień źle się czułem i tyle więcej chemii nie brałem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szybki 11 Napisano 23 Lipca 2019 brałem rok czasu amfetamine ale dałem sobie spokój bo wszystko potrafiłem przećpać dzisiaj jestem czysty @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Buk 8 Napisano 23 Lipca 2019 nie brałem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kielnia 13 Napisano 23 Lipca 2019 się brało czasem coś wciągne jakąś fete ale rzadko raz na 3 miesiące @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach