Gość Napisano 23 Maja 2021 Witam mógłby mi ktoś powiedzieć czy jest jakaś duża różnica w jakości/plonie itp między marsem, a " LUCKY GROW LED MODULAR110, UNIWERSALNE, SOCZEWKA 120° " Bo ceny podobne, ale wole się upewnić czy naprawdę tak wyjątkowy jest marsik Ewentualnie LAMPA LED PHYTOLITE CREE XTE 3000K NAKED COB 120W, ale to już cena 800zł+- i czy nie będzie za mocny jak na boxa 50x50x120 Dobra do zamknięcia Zostanę przy marsie, a następnym razem pójdę w innego leda 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 23 Maja 2021 @MałyTopek pierwsza sprawa Mars jest bezdźwięczny a tu masz hałas Ok 40 dB do tego sprawdź ile nad roślina może być Mars a ile ta soczewka tym bardziej ze marsy są sprawdzone zobacz sobie ofertę od ledam trochę ludzi tym swieci @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 23 Maja 2021 @Annigmato A powiedz mi jak możesz LAMPA LED MARS HYDRO TS600 100W GROW za chwilę go zamówię tylko widzę że żadnego chłodzenia nie ma po prostu kabel zasilajacy i tyle. Musze dokupić jakieś chłodzenie do niego ? Czy mieszak + wyciagajacy starczy ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 23 Maja 2021 @MałyTopek wystarczy, mam Marsa ts600 i nie nagrzewa się jakoś turbo w porównaniu z innymi lampami, mieszający i wyciągający w zupełności wystarczy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 23 Maja 2021 @onyx Ok dziękuje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 23 Maja 2021 @MałyTopek tylko Mars ts600 ma chyba pokrycie 45x45 na kwitnieniu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 23 Maja 2021 (edytowane) dobra 50x50 to niewiele więcej i tak planuje do max 3 sadzonek, a w najgorszym przypadku coś światła dorzucę na ten moment mam kilka ledow chinskich. Mars zamowiony do zamkniecia/usuniecia. Dziękuje wszystkim za pomoc Edytowane 23 Maja 2021 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach