piotet 5 Napisano 21 Maja 2021 siema, czy to się zrośnie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 21 Maja 2021 (edytowane) Miejmy nadzieje ze tak .poczekaj zobaczysz podeprzyj ja tak żeby łodyga była złożona w całość i czekaj Edytowane 21 Maja 2021 przez Annigmato @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotet 5 Napisano 21 Maja 2021 @Annigmato złamała się tam gdzie jest to żółte, skleiłem ją taką taśmą na której się pisze ceny w sklepie, a jak się nie zrośnie to odrosty będą rosły czy nie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 21 Maja 2021 @piotet Zrośnie się, roślina ma dużą zdolność do regeneracji. Jak jej nie zabijesz złymi warunkami, nawozami źle lanymi to da sobie radę. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotet 5 Napisano 21 Maja 2021 @Zielone krainy nawozów jeszcze jej nie lałem bo nie wyglądała jak by ich potrzebowała. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 21 Maja 2021 @piotet Pisałem przyszłościowo. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotet 5 Napisano 21 Maja 2021 @Zielone krainy spoko, a za jakiś czas odkleić tą tasiemkę czy zostawić już do końca jej życia? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 21 Maja 2021 @piotet Raczej będzie trzeba odkleić, bo łodyga będzie rosła , także na grubość. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dzielnicowy 158 Napisano 21 Maja 2021 @piotet sama odpadnie jak roślina bd mieć grubsza lodyge nic się nie dzieje nie martw się @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotet 5 Napisano 21 Maja 2021 @Dzielnicowy @Zielone krainy i to normalne że liście się robią takie bez życia ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 21 Maja 2021 @piotet No normalne, ale to nic dobrego. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dzielnicowy 158 Napisano 21 Maja 2021 @piotet musi się pozbierać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 22 Maja 2021 Jak dobrze zlepiles to sie zrosnie. Cierpliwości jak z bitcoinem 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach