pest 1 Napisano 21 Maja 2021 Podrzucajcie co warto w tym zakresie cenowym nabyć Ino żeby od malucha do końca bez zmian @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 21 Maja 2021 @pest musisz podać rozmiary growboxa, wtedy się dobiera oświetlenie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pest 1 Napisano 2 Czerwca 2021 (edytowane) Metr na Metr na 2 Nie kumam tego bo oświetlenie można przesuwać góra dół Luckygrow 440 Lampa LED 220W na WZROST roślin 120° Będzie ok? Ja mam poważnie wysrane na swój brak wiedzy nie zacieszaj pomóź ... po to tu jestem Edytowane 2 Czerwca 2021 przez pest 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 3 Czerwca 2021 @pest powierzchnie masz 1x1m ? a jak z hajsem? ile masz na lampę ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LiitlebigWeed 132 Napisano 2 Sierpnia 2021 mogę ci tanio sprzedać swojego lucky growa za 700zł (obudowa + 2 źródła światła). taniej cie wyjdzie skoro lubisz te marke. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach