Wilu 6 Napisano 19 Maja 2021 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 19 Maja 2021 Tak @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 19 Maja 2021 @Wilu Niestety tak, ma narządy samca. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wilu 6 Napisano 19 Maja 2021 (edytowane) Tak myślałem,szkoda taka ładna roślina 😕 Edytowane 19 Maja 2021 przez Wilu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 19 Maja 2021 @Wilu No szkoda, ładna. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wilu 6 Napisano 19 Maja 2021 Mam nadzieję że pozostałe będą ok @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 19 Maja 2021 @Wilu już by jaja pokazały @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 19 Maja 2021 @Wilu nie przejmował bym się tych jajec nie jest dużo często roślinki hermią najwyżej jakieś pestki w topie znajdziesz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wilu 6 Napisano 19 Maja 2021 @Tester te kwiaty pojawiły się tylko w topach, może dam ją do osobnego boxa bo trochę szkoda mi jej wyrzucać tylko boję się żeby innych nie zapylić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 19 Maja 2021 @Wiluto zrób tak bo szkoda krzaka on będzie kąsał i tak @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
greengrow84 3 Napisano 31 Maja 2021 Witam,podpinam sie pod temat ,czy to jest herma? Jestem bardzo bardzo poczatkujacy, ciezko mi to zdiagnozowac ,widze zenskie kwiaty ale widze tez jakies kuleczki ,prosze o odpowiedz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majki 223 Napisano 31 Maja 2021 @greengrow84 Tak, to herma, widać jaja 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
greengrow84 3 Napisano 31 Maja 2021 @Majki czyli co , trzeba to usunąć z namiotu? Bo mam tam jeszcze dwie inne w początkowych fazach wzrostu. Nie mam gdzie tego przełożyć bo mam jeden namiot. Natomiast pytanie jeśli bym to tak luźno postawił w pokoju będzie coś z tego i czy będzie mocno ją czuć? Co byś doradził , to moja pierwsza roślinka. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majki 223 Napisano 31 Maja 2021 @greengrow84 Na twoim miejscu pourywałbym wszystkie jaja w tej roślinie i wysadził na out, w domu ci będzie śmierdzieć luzem a nawet nie będzie miała światła żeby się dobrze rozwijała. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
greengrow84 3 Napisano 31 Maja 2021 @Majki dzięki za odpowiedź @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 31 Maja 2021 @greengrow84 masz za mało światła w namiocie i uważaj bo przenawozisz tego badyla @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
greengrow84 3 Napisano 31 Maja 2021 2 godziny temu, Morenn napisał: @greengrow84 masz za mało światła w namiocie i uważaj bo przenawozisz tego badyla Po czym tak wnioskujesz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 31 Maja 2021 3 minuty temu, greengrow84 napisał: Po czym tak wnioskujesz? Łodygi są wyciągnięte i maja mało liści, no chyba, ze to tylko zdjęcie z takiej perspektywy A liście są ciemne co oznacza, że mają w sobie sporo azotu i na razie im starczy 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
greengrow84 3 Napisano 31 Maja 2021 @Morenn to moja pierwsza roślinka, uczę się, jest herma a że nie mam drugiego namiotu to niestety raczej pójdzie na straty, chyba że jakis rozsądny out uda się znaleźć 4 godziny temu, Morenn napisał: @greengrow84 masz za mało światła w namiocie i uważaj bo przenawozisz tego badyla Po czym tak wnioskujesz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach