awla 1 Napisano 17 Maja 2021 Chodzi mi o te "kajaki" jak im pomóc, proszę o pomoc @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 17 Maja 2021 jakie kajaki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr111111 192 Napisano 17 Maja 2021 Teraz, fxxx1337 napisał: jakie kajaki chodzi mu o liście takie kajakowe @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 17 Maja 2021 mutant jakiś pokaz cala rosline @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dzielnicowy 158 Napisano 17 Maja 2021 Zle warunki widać na pierwszy rzut oka ze jej się w tym boxie nie podoba @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 17 Maja 2021 @awla Daj druga fotkę całego krzaka. Liście wyglądają na opadnięte, co może oznaczać, ze przelałeś roślinę albo wręcz przeciwnie, ze ma za mało wody @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 17 Maja 2021 Dla mnie wygląda na to, że albo za gorąco (zbyt suche powietrze), albo zbyt rzadko podlewasz. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
awla 1 Napisano 22 Maja 2021 @Aron ani to ani to nie jest przyczyną wilgotno maja, a podlemwam co 2 dwa dni litrem wody @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dantes205 69 Napisano 22 Maja 2021 Ja sie malo znam, ale roslina wyglada na przelana. Jakie masz doniczki, masz otwory na spodzie doniczek? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach