d-1300 5 Napisano 16 Maja 2021 Witam. Mam pytanie, odnośnie danej odmiany. Czy ktoś ma może jakieś Złote rady, konkluzje, rzeczy warte przestrzegania dla amatora, odnośnie Goryla. Pytam z powodu, iż są to moje pierwsze doświadczenia, w uprawie (outdoor) Pozdrawiam. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 16 Maja 2021 @d-1300 poczytać trochę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 16 Maja 2021 Mocna odmiana @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 17 Maja 2021 Widzę że ta odmiana ma 50/50 indica/sativa, tak samo jak u mojej future 1. Jeszcze nigdy sativy nie próbowałem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PaprykaPatryka 4 Napisano 15 Marca 2023 Fajna odmiana . Uważaj z karmieniem bo nie lubiła za dużo. Miałem obok zkittlez auto i jej brakowało a goryl już był przejedzony w takim samym dawkowaniu . Mało liści i trymowania . Ogólnie polecam . Z początku rosła słabo była niska w porównaniu do zkittlez ale potem nadgonila . 300g mokrego mi wyszlo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach