Tester 1,408 Napisano 22 Lipca 2019 Pytanie do miłośników fotografii, co najbardziej lubicie fotografować i dlaczego ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cedzik 23 Napisano 22 Lipca 2019 Lubię fotografować przyrodę po prostu nie wiem to trzeba czuć, jestem wtedy jak by zwierzęciem hehe ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 22 Lipca 2019 ja lubię robić zdjęcia różnych budynków, bo interesuje się nieruchomościami, ogólnie miasta lubię fotografować @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pudzian 4 Napisano 22 Lipca 2019 ja od czasu do czasu lubię się pobawić aparatem i porobić jakieś fotki roślinkom @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maria 1 Napisano 11 Sierpnia 2020 Kiedyś głównie skupiałam się na fotografii krajobrazowej, najczęściej były to moje okoliczne tereny. Od dwóch lat po licznych namowach moich bliskich zajmuje się fotografią portretową. Polecam bardzo ten kierunek w fotografii, można stworzyć piękne projekty. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 11 Sierpnia 2020 Mojego psa i kwiaty. Pies jest fotogeniczny, a kwiaty uwielbiam ??? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 11 Sierpnia 2020 A portrety ktoś maluje? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 11 Sierpnia 2020 @Bimbrownik akty maluje @Farmerka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 11 Sierpnia 2020 @Szym celowo nie pisałem i Twoim zamiłowaniu do pokazywania wszystkim pindola ale sam się o to prosisz Tak Cię to uraziło, że nie chciała go zobaczyć? Po co te przytyki do niej? Weź na luz człowieku bo sprawiasz wrażenie dziecka, któremu mama nie kupiła zabawki Aktu nie potrzeba, szukam dobrego portreciarza/portreciarki 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 11 Sierpnia 2020 @Bimbrownik Moja mama. Ale nie wiem czy chcę wychodzić poza to forum : P Jak co. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glodek18 132 Napisano 11 Sierpnia 2020 Ja lubię fotografować moje akwaria ale niestety fotograf ze mnie słaby @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 11 Sierpnia 2020 @Bimbrownik to nie przytyk a pochwała @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 11 Sierpnia 2020 Irytujący człowiek @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ważniak 191 Napisano 4 Marca 2022 Ja lubię fotografować ludzi. Jedyna słuszna fotografia to decydujący moment. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ważniak 191 Napisano 6 Marca 2022 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ważniak 191 Napisano 7 Marca 2022 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 7 Marca 2022 @Ważniak kogo to fotki ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ważniak 191 Napisano 7 Marca 2022 (edytowane) Pytasz kto robił? Czy kto jest na zdjęciu? @Andi Edytowane 7 Marca 2022 przez Ważniak @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 7 Marca 2022 (edytowane) @Ważniak kto robił Edytowane 7 Marca 2022 przez Andi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ważniak 191 Napisano 7 Marca 2022 Ważniak 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach