ArturS70 13 Napisano 16 Maja 2021 Witam cieplo. Ak47 automat. Czy wszystko w porzadku? Bo mam mieszane uczucia. Pozdrawiam wszystkich @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 16 Maja 2021 Jeżeli zależy ci na nasionach to wszystko z nią w porządku @onyx @ArturS70 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 16 Maja 2021 @onyx z racji na geny bym nie ryzykował szkoda czasu na to @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 16 Maja 2021 mi to wygląda na mało światła @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArturS70 13 Napisano 16 Maja 2021 Nasion nie chcę. Choć pojarać.. 😆 @onyx nie.nie chcę nasion. Coś by sie zjaralo. A tak? Do wyrzucenia? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 16 Maja 2021 @ArturS70 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dzielnicowy 158 Napisano 16 Maja 2021 To twoja jedyna roślina? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majki 223 Napisano 16 Maja 2021 @ArturS70 To są kielichy nie jajca, męskie jajca inaczej wyglądają a na pewno nie wychodzą z nich włoski, trzymaj do końca to jeszcze spuchnie zobaczysz, herma inaczej wygląda, zobacz na forum. Pozdrawiam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArturS70 13 Napisano 16 Maja 2021 Nie. W boxie jest jeszcze ta sama odmiana, Narazie ok. Oraz dwie feminizowane. Narazie światło 18na6@onyx nie.nie chcę nasion. Coś by sie zjaralo. A tak? Do wyrzucenia? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach