Szczurek11 3 Napisano 14 Maja 2021 Witam! Jestem początkujący w uprawie. I nie wiem czy wszystko jest dobrze. I Ile może być z tego gram ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 14 Maja 2021 mało światła @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szczurek11 3 Napisano 14 Maja 2021 @konopny_janusz a poza światłem to wszystko jest dobrze? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 14 Maja 2021 @Szczurek11 raczej tak, ma w sobie dużo pierwiastków, ale jak nie zadbasz o to światło to będzie coś takiego 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piccolo 210 Napisano 14 Maja 2021 @Szczurek11 jak nie zmienisz lampy to będzie parę g jak dobrze pójdzie, i to chujowiej jakości. Ile one czasu kwitnie ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szczurek11 3 Napisano 14 Maja 2021 @Piccolo 2,5tyg Nie mam funduszy na lampe a na dwór jak wystawie? Będzie lepiej? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piccolo 210 Napisano 15 Maja 2021 @Szczurek11 @Szczurek11 to jest automat? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szczurek11 3 Napisano 15 Maja 2021 @Piccolo tak @Piccolo Auto white russian bez żadnego treningu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piccolo 210 Napisano 15 Maja 2021 @Szczurek11 nie wiem jak pogoda tam gdzie mieszkasz, ale jak masz miejsce dobre gdzie będzie miała cały dzień słońce, to wydaje mi się, że chyba lepiej na dworze będzie puchnąć. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach