SmerfetkaCannaGram 10 Napisano 14 Maja 2021 (edytowane) Hejka zaczynamy sezon Outdoor mam nadzieję że przebrniemy przez to razem Pestki trafiły do szklanek 13.05.2021 Pod waciki 14.05.2021 Trafią do boxa na tydzień czasu w kubeczkach plastikowych i na spota A więc tak na poletko wchodzi: Sezonówka Gorilla Glue Fem 1x Półautomaty CriticalFast 10x Unknown Kush 1x Automaty Auto Bruce Banner Fem 3x Nawozy Biohumus na wzrost Planton K na Kwitnienie Może coś jeszcze dojdzie jakiś dodatek Ziemia Zwykła ziemia z Castoramy pH 5.5-6.5 + Dolomit,Perlit,Keramzyt od Plagron został mi z indoor Dołki na automaty 15l Na Fasty i sezonówke 25l Mile widziane komentarze 😘 zapraszam również na fotorelację indoor Edytowane 14 Maja 2021 przez SmerfetkaCannaGram 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 14 Maja 2021 odważne "posunięcie" że tak powiem wrzucać zdjęcie twarzy na profil, ktoś może wyczaić po fb xD @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kozak 38 Napisano 14 Maja 2021 @SmerfetkaCannaGram no trochę odmian jest, to twój pierwszy out ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 14 Maja 2021 @konopny_janusz Ja też wrzuciłem w avatar swój samochód, bo cudzego się tu nie da wrzucić :D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 14 Maja 2021 @Zielone krainy https://auto.wprost.pl/aktualnosci/10371481/glosna-kradziez-ferrari-w-mielnie-policja-zatrzymala-sprawcow-auta-wartego-ponad-milion-nie-odnaleziono.html ukradziony 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 14 Maja 2021 @konopny_janusz Mój jest bezpieczny na avku z avataru go chyba nie ukradną :D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SmerfetkaCannaGram 10 Napisano 14 Maja 2021 @Kozak Nie 3ci ale żaden nie dotrwał końca 😞 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 14 Maja 2021 (edytowane) @Zielone krainy moje marzenie takie auto, może przed emeryturą uzbieram hajs 🙂 Edytowane 14 Maja 2021 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 14 Maja 2021 @konopny_janusz Ziomek życzę ci tego, ale to chyba byśmy musieli coś razem na poważnie w tym temacie zadziałać, aby się to udało :D Ja uprawiam ty sprzedajesz i jesteśmy ustawieni do końca naszych pięknych żyć :D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SmerfetkaCannaGram 10 Napisano 14 Maja 2021 @Zielone krainy z Januszami to ja bym uważała 🤔😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 14 Maja 2021 @Zielone krainy jakoś nie mam daru do przekonywania ludzi żeby coś kupili 🙂 @SmerfetkaCannaGram tylko że ja się nie nazywam Janusz 😄 to taka przykrywka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SmerfetkaCannaGram 10 Napisano 14 Maja 2021 @konopny_janusz to taki żarcik 😊 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 14 Maja 2021 (edytowane) @SmerfetkaCannaGram a to spoko, dobra nie zaśmiecam fotorelki, powodzenia z tematem Edytowane 14 Maja 2021 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 14 Maja 2021 @konopny_janusz Po co ich przekonywać ? Dajesz próbki, jak spróbują to sami przyjdą po więcej;) @SmerfetkaCannaGram Janusz to swój człowiek, na niego tylko kobiety muszą uważać, bo dla nich jest groźny, a tak po za tym to zupełnie nie ma się o co martwić. :D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 14 Maja 2021 @Zielone krainy jeżeli zalegalizują handel, na co jednak się nie zanosi, to dużo ludzi by to robiło, domyślam się, że wtedy zioło już nie byłoby tak cenne @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 14 Maja 2021 @konopny_janusz Pewnie tak, dobra zejdźmy stąd, bo zaraz będzie parę stron tej fotorelacji , ale z samą naszą gadaniną. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dzielnicowy 158 Napisano 14 Maja 2021 Wyślij nudeska @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 14 Maja 2021 @Dzielnicowy Przekonałeś mnie. :D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dzielnicowy 158 Napisano 14 Maja 2021 @Zielone krainy nie Ty @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 14 Maja 2021 hahahahh @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach