crack zenon 1 Napisano 14 Maja 2021 Czy jeśli tak jak na zdjęciu widac, ze ziemia jest wilgotna (a jest taka od 24h) to nie podlewac jej do czasu az wysuszy sie lekko, czy podlac juz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 14 Maja 2021 @crack zenon jak wilgotna to nie trzeba 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 14 Maja 2021 @crack zenon Najlepiej podlewać wtedy kiedy wkładasz palucha do ziemi i czujesz że sucho wtedy podlewasz odstaną wodą tyle by lekko uciekło dołem, pytanie czy roślinka będzie na parapecie czy leci na out? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crack zenon 1 Napisano 19 Maja 2021 @onyx na parapecie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 19 Maja 2021 (edytowane) @crack zenon indor bez żadnego światła ? Edytowane 19 Maja 2021 przez Annigmato @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 19 Maja 2021 @crack zenon z tego co piszą tu ludzie którzy się znają to nie chuja nic ci z tego nie wyjdzie jeśli ma być od początku do końca na parapecie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 19 Maja 2021 Potwierdzam. Szkoda zachodu jak zostawisz ja w domu bez żadnego oświetlenia. Tak samo zaopatrz się w nawozy bo jak nie będziesz jej karmił to też nic z niej nie będzie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 20 Maja 2021 Ja mialem w zeszłym roku na wakacje automat white widow na parapecie. I wyszlo mi naprawdę dobre palenie 30g. 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 20 Maja 2021 @Dobry_Człowiek! gratulacje tylko pewnie masz cały zestaw nawozów i wiedzę bo kolega raczej powinien trochę doczytać druga strona jest taka ze chcemy zapewnić im jak najlepsze warunki bo idąc tym tropem lepiej będzie sprzedać sprzet kupić ziemie i nasiona .jako trening jak najbardziej mam nadzieje ze się mylę ale raczej nic z tego parapetu nie będzie daj @crack zenon fotorelacje chętnie popatrzę co się dalej dzieje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 20 Maja 2021 @Annigmato nie lałem tam nic oprócz wody. I nawet zadnego treningu. Poprostu stalo i rosło na samej wodzie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 20 Maja 2021 @Dobry_Człowiek! spoko jestem pełen podziwu masz rękę ludzie wydają duże pieniądze i maja po 10g z krzaka a tu parapet woda i 30 😎👍może paszczak z muminkow by to ogarnął a tak serio to szacun 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crack zenon 1 Napisano 30 Maja 2021 @Annigmato spoko moge co jakis czas robic update i zobaczymy czy faktycznie nic nie będzie z tego, ale mam nadzieje ze bedzie tak jak w przypadku kolegi wyzej. w kazdym razie obecnie sie prezentuje tak jak na załączniku widac. wydaje mi sie ze wygalda zdrowo a tez nie daje nic oprócz wody poki co. mam kupiony jakis zwykly biohummus ale nie mam bladego pojecia czy on jest opcjonalny w przypadku gandzi ale z tego co czytałem bedzie okej wiec najpewniej przy następnym podlewaniu go dodam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 30 Maja 2021 @crack zenon nIe trenujesz ich ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 30 Maja 2021 @crack zenon nie lej żadnych odżywek dopóki roslina nie pokaze niedoborów. Jak przenawozisz to poblokujesz roślinę i wtedy nie bedzie rosła i moze sie popalic od nadmiaru odzywek. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crack zenon 1 Napisano 30 Maja 2021 @Annigmato no nie jestem pewien czy bym to dobrze zrobil @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dantes205 69 Napisano 30 Maja 2021 (edytowane) @crack zenon one ida na outdoor, czy na parapecie beda do konca? Bo jak bedziesz przesadzal, to nie rob treningu, dopoki ich nie przesadzisz. Wydaje mi sie tez, ze lepiej by mialy po drugiej stronie parapetu, tzn na zewnatrz Edytowane 30 Maja 2021 przez dantes205 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crack zenon 1 Napisano 30 Maja 2021 @dantes205 zostaja na parapecie do konca @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dantes205 69 Napisano 30 Maja 2021 Teraz, crack zenon napisał: @dantes205 zostaja na parapecie do konca Nie wiem jakie warunki masz na zewnatrz, ale jak masz w okolicach 20 st. C, to dalbym je na zewnatrz. Jak sie boisz, ze Ci te doniczki zdmuchnie z parapetu, to mozesz jakis sznurek przywiazac do doniczki, a ten sznurek przytrzasnac oknem. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crack zenon 1 Napisano 30 Maja 2021 @dantes205 @dantes205 @dantes205 no wlasnie zmiennie bardzo i raz po 18 stopni a raz po 13 i generlnie ten tydzien raczej deszczowy, a w nocy schodzi pewnie do tych 10 czy cos. Z kolei w domu mam te pewnie 19/20/21 stopni, przeplyw powietrza ciagly bo praktycznie nie zamykam okna a roślina stoi przy oknie wiec no nw, co o tym myslisz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dantes205 69 Napisano 30 Maja 2021 @crack zenon w dzien dalbym ja na zewnatrz, a na noc chowal do srodka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach